نحوه بکار گیری گرافیک

شروع موضوع توسط (azar) ‏25 اکتبر 2005 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام

    من برای بکارگیری گرافیک (استفاده از کتابخانه gd2 ) تو فایل php.ini اکستنشن مربوط به gd2.dll را از حالت کامنت در آوردم و برای تست آن هم کد زیر رو تو یه صفحه گذاشتم و آزمایش کردم ولی چیزی رو صفحه نیامد . میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید.

    متشکرم

    PHP:

    <?php
    header ("Content-type: image/PNG");
    $im = imagecreate (300, 300);
    $white = imagecolorallocate ($im,255,255,255);
    $blue = imagecolorallocate ($im,0,0,255);
    $black = imagecolorallocate ($im,0,0,0);
    imagestring ($im, 5, 0, 0, "I Love GDLib!!!", $blue);
    imagefilledrectangle ($im,50,50,100,100,$blue);
    imagerectangle ($im,50,50,100,100,$black);
    imagepng($im);
    ?>
     
     
    نوشته شده توسط (azar) در ‏25 اکتبر 2005
  2. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    مقدار
    header ("Content-type: image/PNG");
    رو بیارش دقیقا بالای
    imagepng($im);

    ضمنا، کد هات رو توی تگ های مخصوص کد بذار X(
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏25 اکتبر 2005
  3. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    آخرین ویرایش: ‏25 اکتبر 2005
    نوشته شده توسط (azar) در ‏25 اکتبر 2005
  4. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    php info گرفتم توش gd هست .
     
    نوشته شده توسط (azar) در ‏25 اکتبر 2005
  5. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام، ممنون.
    آره منظورم همون بود.
    یک کار دیگه هم بکن....
    خط *اول* برنامه اینو اضافه کن
    کد (Text):

    error_reporting(E_ALL);
     
    و نتیجه رو بگو.
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏25 اکتبر 2005
  6. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام

    اين كار رو هم كه فرموديد كردم و نتيجه اجراش مثل قبل فقط آيكون مربوط به نبودن تصويره!


    ضمنا آيا غير از آن موردي كه مربوط به فعال كردن اكستنشن gd بود آيا كار ديگه اي نبايد انجام بديم.

    ضمنا اطلاعات مربوط به gd من بشرح زيره
     

    پیوست ها:

    • error.gif
      error.gif
      اندازه فایل:
      447 بایت
      نمایش ها:
      2
    • gd.gif
      gd.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 6.3
      نمایش ها:
      2
    آخرین ویرایش: ‏26 اکتبر 2005
    نوشته شده توسط (azar) در ‏26 اکتبر 2005
  7. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    کلا GD درست نصب شده، نگران این نباش!
    مممممممم، دو تا سوال دیگه......
    1- در موقع restart کردن وب سرورت، خطایی نمی بینی؟؟ (کلا وب سرورت چیه؟!)
    2- خط مربوط به ارسال header رو کلا حذف کن و نتیجه رو دوباره بگو. -> header ("Content-type: image/PNG");
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏26 اکتبر 2005
  8. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه تو وب سرورم موقع راه اندازي خطا نمي بينم . ضمنا وب سرورم apache هستش.

    آن خط هدر رو هم حذف كردم و نتيجه اش اين شد . ضمنا من اين برنامه رو در حالت لوكال دارم تست ميكنم.
     

    پیوست ها:

    • error.gif
      error.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 2.4
      نمایش ها:
      5
    نوشته شده توسط (azar) در ‏26 اکتبر 2005
  9. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    به نظر میرسه اشکال از این هم نباشه :)
    جدی نمی دونم اشکال از چیه :)
    شاید نسخه های Php و Gd ات (در حقیقت نسخه موتور Php و Gd) با هم سازگار نباشن.
    توصیه می کنم یک نسخه کامل و جدید از Php رو دانلود و (به صورت دستی) نصب کنی.
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏26 اکتبر 2005
  10. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    من نسخه php5 رو دانلود کردم و به روش دستی هم نصبش کردم.
     
    آخرین ویرایش: ‏26 اکتبر 2005
    نوشته شده توسط (azar) در ‏26 اکتبر 2005
  11. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    میشه لطف کنید نسخه ای رو که شما دانلود کردید و می دانید که هیچ اشکالی رو نداره به من معرفی کنید منظورم اینه که لینک دانلود و یا شماره نسخه آنرا به من بدید.ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط (azar) در ‏26 اکتبر 2005
  12. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    من الان 5.0.5 دارم، ولی اگر اینطوری که می گید کار کردید، نباید مشکلی داشته باشید.
    من دیگه نمی دونم مشکل از کجا می تونه باشه.


    آهان، الان یه چیزی به ذهنم رسید......
    می تونی عکسی که این برنامه برات *نمی سازه* رو ذخیره کنی و اینجا بفرستی؟؟ خود فایل عکس رو می خوام هاااا....
    یه سوال، احیانا شده که این فایلت رو مثلا جایی مثل notepad باز کنی؟؟

    ممنون.
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏27 اکتبر 2005
  13. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    نمي دانم چطوري بايد اين كار رو بكنم ! ميشه راهنمايي كنيد.
     
    نوشته شده توسط (azar) در ‏27 اکتبر 2005
  14. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    وقتی توی مرورگر باز شد، از منوی فایل، گزینه save as یا save page as رو انتخاب کن و ...
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏27 اکتبر 2005
  15. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    وقتی صفحه رو سیو کردم تو پوشه ایجاد شده ایت فایل بود. البته تو سیستم من تصویرش باز نمی شه.


    مدیریت پیوستهای این سایت هم آنرا پیوست نمی پذیره تا براتون بزارم . ولی خطای ارائه شده در برنامه فتوشاپ برای نمایش ان اینه
     

    پیوست ها:

    • error.gif
      error.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 5.9
      نمایش ها:
      5
    نوشته شده توسط (azar) در ‏28 اکتبر 2005
  16. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    به من ایمیل کن.
    webmaster [atat] oxygenws [dotdot] com
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏28 اکتبر 2005
  17. iman_ebru

    iman_ebru Active Member

    ارسال‌ها:
    4,400
    تشکر شده:
    130
    امتیاز دستاورد:
    36
    این نتیجه دستور شماست! :)

    از این کدهم استفاده بکن و مشخصات gd رو برام بگو:

    کد (Text):
    <?php
    var_dump(gd_info());
    ?>
    ممکنه gd بطور کامل نصب نشده و برای مثال فرمت png رو تشخیص نده!
     

    پیوست ها:

    • iman.png
      iman.png
      اندازه فایل:
      280 بایت
      نمایش ها:
      1
    نوشته شده توسط iman_ebru در ‏28 اکتبر 2005
  18. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    اينم مشخصات gd
     

    پیوست ها:

    • gd.gif
      gd.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 4.6
      نمایش ها:
      6
    نوشته شده توسط (azar) در ‏29 اکتبر 2005
  19. carp3

    carp3 Member

    ارسال‌ها:
    214
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببین هدر رو حذف کن یعنی واسه مرور گر عکس تعریف نکون چیزی که مینویسه ( باید یه چیزای خرچنگ غورباقه باشه )
    همونارو اینجا اتچ کن تا ببینیم چیه
     
    نوشته شده توسط carp3 در ‏30 اکتبر 2005
  20. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    نتيجه اش به شكل زير ميشه.
     

    پیوست ها:

    • error.gif
      error.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 2.5
      نمایش ها:
      3
    نوشته شده توسط (azar) در ‏31 اکتبر 2005

به اشتراک بگذارید