ميتينگ عمومي در نمايشگاه الكامپ 83

Marzban

Well-Known Member
دوستان سلام من به همراه جمعي از دوستانم قرار است از طرف سايت شب هاي طلائي براي بازديد از نمايشگاه به تهران بيائيم.
البته من خودم به احتمال 80 در صد ميام
ما قرار است روز جمعه به تهران بيائيم.
اگر دوست داشته باشيد مي توينم با همديگر يه ملاقاتي داشته باشيم.
من اين موضوع را در انجمن هاي ديگري نيز مطرح مي کنم
به اميد ديدار شما در نمايشگاه
اگر هم مي خواهيد به طور رايگان از نمايشگاه بازدي کنيد مي توانيد از اين سايت ديدن فرمائيد.
راستي اگر مي خواهيد با همديگر ملاقات داشته باشيم بهتر است هنگام ثبت نام درب وروي مورد نظر خود را درب شمالي انتخاب کنيد
http://www.elecompfair.com/Forms/Visitors.asp?ref=78

Marzban

Well-Known Member
عجيبه من فكر مي كردم اين تاپيك خيلي شلوغ بشه پس چرا كسي به اين تاپيك جواب نمي ده
:cry: :oops:

sambol

Active Member
اي بابا اين چه صيغه اي هست براي ديدن نمايشگاه هم بايد ثبت نام كنيم حتما به خاطر همين موضوع هستش كه كسي نمياد

d@nial

Well-Known Member
sambol گفت:
اي بابا اين چه صيغه اي هست براي ديدن نمايشگاه هم بايد ثبت نام كنيم حتما به خاطر همين موضوع هستش كه كسي نمياد
نه عزيزم اگر ثبت نام نكني هزينه ورودي ازت گرفته ميشه!

toranj_1455

Member
سلام

خيلي خوبه اگه بشه يه ميتينگ بزاريم. من كه جمعه اونجا هستم فقط يه جايي هماهنگ كنيد همه بيايم اونجا

عليرضا

Marzban

Well-Known Member
دوستان ما قراره جمعه برسيم تهران
اگر قرار جمعه باشه بهتره
احتمال زياد محل قرار روبروي درب شمالي خواهد بود

Marzban

Well-Known Member
طبق هماهنگي هاي انجام شده با سايت هاي تالر هاي پارسي و شب هاي طلائي قرار شده محل و زمان قرار به شرح زير باشد
سلام به همگي
با توجه به اينكه دوستان در ايام هفته مشغول كار مي باشند پيشنهاد مي كنم روز جمعه باشد .
و ساعت 10 ال 30 / 10 كنار عابر بانك ملي داخل نمايشگاه ( داخل ميدون اصلي نمايشگاه است و يك محل مشخص و معلو م و جا براي نشتن هم دارد ) تا نظر دوستان چه باشد
...
نظر شما چیه؟

amin1us

Member
Marzban گفت:
طبق هماهنگي هاي انجام شده با سايت هاي تالر هاي پارسي و شب هاي طلائي قرار شده محل و زمان قرار به شرح زير باشد
سلام به همگي
با توجه به اينكه دوستان در ايام هفته مشغول كار مي باشند پيشنهاد مي كنم روز جمعه باشد .
و ساعت 10 ال 30 / 10 كنار عابر بانك ملي داخل نمايشگاه ( داخل ميدون اصلي نمايشگاه است و يك محل مشخص و معلو م و جا براي نشتن هم دارد ) تا نظر دوستان چه باشد
...
نظر شما چیه؟
خوب ولي يكم براي من دوره!!

Marzban

Well-Known Member
آقا محل و زمان قرار هم مشخص شد پس ديگه مشكلي فكر نكنم وجود داشته باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا