موتور بازی سان آندرس.

سلام میخوام بدونم موتور بازی جی تی ای سان آندرس چی هست . لطفاً نگید Rage چون Rage فقط برای ورژن آخر این بازی استفاده شده و ورژن های قبلی با موتور دیگه ای ساخته شده . ولی خب هرچی میگردم اسمشو پیدا نمیکنم.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
Rockstar Advanced Game Engine یا همون Rage یک موتور اختصاصی هست که به صورت پروژه ای گسترش پیدا میکنه و شبیه آنریل یا کرای انجین نسخه ای نیست . این موتور فقط نسخه های Modification ممکنه در اینترنت باشه که به درد طراحی یک بازی stand alone نمیخوره . نسخه این جور موتورها معمولاً از روی آخرین بازی ساخته شده مشخص میشه شبیه :

Rage Engine . Build GTA IV

معمولاً موتورهای اختصاصی یک شرکت طراحی بازی حتی اگه ساختارش تغییری بکنه اسمش تغییر نمیکنه . شما مطمئن باشید که موتور طراحی بازی استفاده شده در GTA SA همون Rage یا Rockstar Advanced Game Engine هست

آقای عزیز موتور rage مال سری آخر این بازی هست .
من دنبال موتور بازی سان آندرس میگردم . میخوام بدونم موتور بازی جی تی ای سان آندرس چیه . rage مال آخرینشه ولی من آخرینشو نمیخوام . من دنبال اون موتوری میگردم که باهاش GTA "SAN adnreas" رو ساختن . نه GTA"IV"

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
برای این که بهتر موضوع رو بگیرین مثال میزنم

call of duty یک با موتور اختصاصی IWE ساخته شد

call of duty دو هم با همین موتور

به ترتیب میرسیم به Call of Duty Black ops که باز هم با IWE ساخته شد

حالا فرقش چیه ؟

خوب ورژنهای بازی که بالاتر میره قدرت موتور هم بیشتر میشه ولی اسمش تغییر نمیکنه

از شماها واللا آدم هیچ چیزی متوجه نمیشه .. . ... خودم رفتم پیدا کردم . .مثل اینکه با موتوری به اسم 3d creator ساخته شده بود . . ..
عزیز من ریج سال 2005 اصلاً وجود نداشت . . من هی میگم این نیست شما تاکید میکنی روی همین ریج ... تازه سان آندرس 2005 ساخته شده بود . ولی داستان سری جی تی ای 3 که همشون تا سان آندرس با یه موتور ساخته شده بود بر میگرده به سال 2002 که اصلاً هیچ اسمی از ریج وجود نداشته .

SAEED-ZH

New Member
سلام دوست عزيز اگه دوست داري مي تونم يك چيز به تو بگم كه مي توني با اون فقط سان اندرياس رو مي توني دست كاري كني اون هم باد به سايت زير بري .

www.gtasite.pl

saeed-zh

ممنون آقای عزیز . ولی بنده خودم شخصاً ادیتور حرفه ای این بازی هستم .
فقط کسانی که این بازی رو ادیت کردن میدونن چقدر ادیت این بازی و اسکریپت نویسیش ساده و لذت بخش هست .
ولی متاسفانه همه نرم افزار های ادیتوری که برای ادیت این بازی وجود داره ساخته دست کاربران هست و هر قسمتش رو یکی ساخته .
اگه شرکتی جمع بشه و با در نظر گرفتن این ادیتور ها یک محیط بازی سازی رو با همین نوع اسکریپت نویسی ولی ادیتور های استاندارد تر بسازه فکر میکنم بتونه در ایران جای یو دی کی رو بگیره حتی . (منظورم در ایران بود فقط)
ببخشید اگه بحثو به بیراهه کشوندم ولی اگه جای دیگه ای هم مطرح میکردم مسلماً نظم فروم به هم میریخت . ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا