معرفی Cubase

zorig4fun

Member
سلام دوستان
من خواستم يک مقاله بدم که کمکی باشه برای نو اموزان
در اين مقاله خيلی خلاصه در مورد Cubase صحبت خواهم کرد اگه خواستيد بيشتر بدونيد ميتوانيد سوال کنيد.

Cubase يک نرمفزار اديت صدا ميباشد که بيشک برنامه حرفه ای برای ضبط صدا و اديت هست. اين نرمفزار پر قدرت از شرکت steinberg ميباشد که برای مصارف مختلف ورژن های مختلف را ارائه داده است.
۱ Le: که برای يادگيری ميباشد
۲ Se: که برای کارهای معمولی اديت صدا و ميکس ضبط و... استفاده ميشود
۳ Sx: که برنامه کامل و ميباشد بدون محدوديت

اين خلاصه ای بود از اين نرمفزار.
اين نرمفزار از فرمتهای MIDI پشتيبانی ميکند و ميتوانيد VST های فراوانی به بانک ان اضافه کنيد که کار با ان خيلی راهت هست. قابل توجه اينکه اين نرمفزار با کارت صدا های ۱۶ و ۲۴ بيتی کاملا راهت کار ميکند.
اگر شما ميخواهيد اطلاعات بيشتری از اين نرمفزار داشته باشيد ميتوانيد به سايت http://www.steinberg.net/24_1_.html مراجعه کرده و انجا همه چيز نوشته شده است.
قابل توجه برای کاربران که ورژن Le اين برنامه مجانی ميباشد و با کارت صدا هائی مانند Tascam به فروش ميرسد و چون قيمت اين نرمفزار بالا هست و تغريبا ۶۰۰ دولار تا ۸۰۰ دولار به فروش ميرسد و شما ميدونم ميخواهيد از ورژن کرک شده ان استفاده کنيد اين مورد را در نظر داشته باشيد که اين نرمفزار با يک سختفزار به فروش ميرسد که در USB پورت شما نصب ميشود و کار رجيستر کردن را به عهده دارد برای همين کرکهای موجود در بازار ايران که يکيشو هم من خريدم هيچکدوم کار کامل را انجام نميدن و مشکلاتی را در بر دارند مخصوصا اگه شما ميخواهيد از ۲۴ بيت برای ضبط استفاده کنيد به اين منضور ميخواستم بگم که تهيه ان بسيار سخت ميباشد اگر خواستيد تهيه کنيد از کرک H2O استفاده کنيد که من هم دارم و بدون هيچ مشکلی دارم استفاده ميکنم.
کار با اين نرمفزار بسيار راحت هست فقط کمی وقت ميخواد اگه سوالی داشتيد که بتوانم جوابگو باشم در خدمت هستم.

سلام آقا مهدی .آقا حمید گل
و کلیه دوستان
-------------------------------
عالیه منم باهاش کار کردم اگه سوالی داشتید ما نیز در خدمتیم اینو بگم که صدا وسیمای مرکز فارس هم از این نرم افزار استفاده میکنه این نرم افزارو دست کم نگیرید

sina_326

New Member
سلام
چه جوري ميشه صداي خواننده رو از روي آهنگ حذف كرد البته با كيوبيس

zorig4fun

Member
برای این کار راه های مختلفی هست ولی هیچکدام صد در صد عملی نیست.

با کوبیس شما میتوانید صدا را بر روی یک ترک قرار داده سپس به قسمت افکتها برید و با فیلتر کردن صدا صدای خاننده را تا حدی میتوان پائین بیاورید.

ولی بهترین کار اینه که در اینترنت دنبال ورژن اینسترومنتال آن بگردید.

arash-k7

New Member
من موقع ضبط صدا با اين نرم افزار روي كارم نويز ميافته نمي دونم از چيه؟
ممنون اگه پاسخ بديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا