[MT] مشکل rebuild

شروع موضوع توسط ehsanhs ‏5 آوریل 2003 در انجمن Movable Type ، DataLife ، phpNuke

  1. ehsanhs

    ehsanhs New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    آقا بیایید زود جواب منو بدید. :cry:
    وقتی من توی موبل تایپ می خوام rebuild کنم،اون صفحه مورد نظرش باز میشه و من دکمه مورد نظر رو هم می زنم ولی 10 ساعت روی این پیغام
    می مونه و هیچ غلطی نمی کنه.به نظر شما اشکال کار کجاس؟؟؟؟؟ :?:
     
    نوشته شده توسط ehsanhs در ‏5 آوریل 2003
  2. dashamir

    dashamir Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوست عزيز شما موييل تايپ رو رو كامپيوتر و بصورت تست گذاشتيش يا روي سروره ... ؟! من روي كامپيوتر هنوز با چنين مشكلي مواجه نشدم و بايد بگم كه اگر از ابتدا با اين مشكل روبرو بودي حتما در مراحل نصب اشتباهي كردي ... با اين حال بيشتر توضيح بده شايد مشكلش رو بفهميم !
    موفق باشي ... :wink:
     
    نوشته شده توسط dashamir در ‏5 آوریل 2003
  3. ehsanhs

    ehsanhs New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    نه!!!من روی سرور وصل کردم.
     
    نوشته شده توسط ehsanhs در ‏6 آوریل 2003
  4. ehsanhs

    ehsanhs New Member

    ارسال‌ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    بابا یکی بیاد جواب منو بده.
     
    نوشته شده توسط ehsanhs در ‏6 آوریل 2003
  5. dashamir

    dashamir Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    راستش من اين پيغام شما رو توي سايت پرشين تولز هم ديدم ولي نمي دونم مشكل كجاست .... سعي مي كنم در اولين فرصت به شما كمك كنم اگر بتونم !
    شرمنده ... :oops:
    موفق باشي :wink:
     
    نوشته شده توسط dashamir در ‏8 آوریل 2003

به اشتراک بگذارید