[سوال] مشکل صدا hp

teshneh

Active Member
سلام
لپ تاپ من HP هست میخوام صدا با میکرفون ضبط کنم،چیکار کنم؟؟؟
تنظیمات صدا روی Integrate Microphone Array هست میخام به headset تغییر بدم ولی نمیشه.
صدا رو از بلندگوی لپتاپ میگیره به جای اینکه از هدفون بگیره!

آخرین ویرایش:

teshneh

Active Member
مشکلم رو با بیانی دیگر میگم شاید کسی بتونه کمک کنه.
من لپتاپ دارم و ویندوزم سون هست،مشکلم اینکه موقع ضیط صدا ،صدا رو از میکروفون لپتاپ هم میگیره ،علاوه بر اینکه صدای منو از هدفون میگیره.
این باعث میشه که صدا هوای زیادی داشته باشه.حالا من چطور تنظیم کنم که فقط صدا از هدفون بگیرد؟
در نوار taskbar روی بلندگو راست کلیک کردم و recording device را انتخاب کردم و از پنجره ای که باز شد گزینه ها رو تغییر دادم ولی تاثیری نداشت ،عکسشو میذارم ،ممنون میشم راهنمایی کنید،خیلی مهم و ضروری است.

آخرین ویرایش:

hsajj

Member
تو همین صفحه ای که عکسش رو گذاشتی روی Integrate Microphone Array کلیک راست کن و Disable رو انتخاب کن :)
من امتحان کردم خوب ضبط می کرد . :cool:

teshneh

Active Member
تو همین صفحه ای که عکسش رو گذاشتی روی integrate microphone array کلیک راست کن و disable رو انتخاب کن :)
من امتحان کردم خوب ضبط می کرد . :cool:

اما وقتی من این گزینه ای که شما فرمودید رو غیرفعال میکنم،دیگه هیچ صدایی رو ضیط نمیکنه.در واقعه دیگه صدا از هدفون هم نمیگیره علاوه بر اینکه از میکروفون خود لپتاپ هم نمیگیره.یعنی راه حلی داره؟
خیلی لازمش دارم.

hsajj

Member
خوب همون گزینه اولی رو properties بگیر تو بخش Levels ولومش رو 100% کن .
شاید هم اشکال از میکروفون باشه .
کابل مخصوص میکروفن (صورتی رنگ) رو توی پورت مخصوص میکروفن زدی ؟

teshneh

Active Member
خوب همون گزینه اولی رو properties بگیر تو بخش levels ولومش رو 100% کن .
شاید هم اشکال از میکروفون باشه .
کابل مخصوص میکروفن (صورتی رنگ) رو توی پورت مخصوص میکروفن زدی ؟

تنظیم ولوم رو انجام دادم و همچنین میکرفون را روی یه سیستم دیگه چک کردم ،سالم بود.
پورتها هم درست زدم.اما به نتیجه نرسیدم.به نظر شما راه حل داره؟

hsajj

Member
میتونی به IDT Audio Control Panel توی کنترل پنل ویندوز هم یه سری بزنی اونجا یه سری تنظیمات مثل نویزگیر و ... داره :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا