مشکل در کپچر

niloofar1361

New Member
سلام.
یه سوال داشتم میشه کمکم کنید؟
من کارت کپچر زولتریکس خریدم و نصب کردم. دوربین فیلم برداریم هم canon است. وقتی دوربین را وصل میکنم ، از توی برنامه پریمیر میشه دوربین رو کنترل کرد... اما توی کامپیوتر تصویر دوربین رو ندارم. اما وقتی توی پریمیر play ، یا جلو عقب میکنم...در دوربین انجام میشه.
میشه خواهش کنم یکی به من بگه مشکل کجاست؟؟؟؟
ممنون .:sad:
 

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام.
یه سوال داشتم میشه کمکم کنید؟
من کارت کپچر زولتریکس خریدم و نصب کردم. دوربین فیلم برداریم هم canon است. وقتی دوربین را وصل میکنم ، از توی برنامه پریمیر میشه دوربین رو کنترل کرد... اما توی کامپیوتر تصویر دوربین رو ندارم. اما وقتی توی پریمیر play ، یا جلو عقب میکنم...در دوربین انجام میشه.
میشه خواهش کنم یکی به من بگه مشکل کجاست؟؟؟؟
ممنون .:sad:
سلام
تصویر در هنگام Record قطع میشه یا به طور کل تصویر نداری ؟
با چه ورژنی از پریمیر می خوای کپچر کنی ؟
با برنامه Windows Moive Maker تست کردین که درست کپچر میکنه ؟
 

niloofar1361

New Member
؟

سلام.
ممنون از توجهتون.
من از pro 2 استفاده میکنم.
در movie maker هم همینطوریه.
یعنی کلا تصویر دوربین در کامپیوتر نیست. نه فقط موقع زدن record.اما وقتی مثلا play رو در کامپیوتر میزنم تصویر در دوربین عمل میکنه. اما در مانیتور نشون داده نمیشه.
یکی بهم گفت شاید کابل دوربینم خرابه. اما قبلا توی یک کامپیوتر دیگه با کپچر خودش کار کرده. اما الان چون کپچرش دیگه به کیس من نمیخوره ، مجور شدم ilink بخرم.
امیدوارم فهمیده باشین من چی میگم...:neutral:
بازم منون از شما!
 

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
خواهش
توی کامپیتر دیگه با کپچر خودش یعنی چه ؟؟؟؟
من الان متوجه نشدم، کلا وقتی دوربین را به کامپیوتر وصل می کنین ویندوز اونو می شناسه ؟
اگه می شناسه توی قسمت های کپچر پریمیر توی تنظیماتش دوربینو می شناسه و آنلاین هست ؟
شما با این کارت کپچر زولتریکس آنالوگ می خواین کپچر کنین یا دیجیتال( پورت 1394 ) ؟؟
 

niloofar1361

New Member
جی کار کنم؟؟؟؟؟

سلام.
خدمت شما عرض کنم که : ما این دوربین رو که خریدیم. خودش یه سخت افزار داشت که داخل case نصب میشد و با برنامه خودش میشد توسط یه سیم مثل همون سیم ilink ، فیلم رو کپچر کرد. که فضای زیادی رو هم میگرفت.
اما الان با عوض کردن case و جدید شدن اون ، دیگه اون سخت افزار خودش جا نمیشه. به همین دلیل... من ilink خریدم تا از این طریق بریزم.
وقتی وصل میکنم...ویندوزم دوربین رو میشناسه. پریمیر هم وقتی اسم کنن رو انتخاب میکنه در کپچر ، چراغ های play و... روشن میشه و میشناسه. اما تصویر سیاهه . توی مانیتور دوربینم تصویر هست ، اما در کپچر پریمیر سیاهه. نه صدا هست و نه تصویر. اما دکمه play رو که گفتم " با انتخاب کنن ، روشن شد" وقتی با موس کلیک میکنم... تصویر در مانیتور دوربین حرکت میکنه ، اما در پریمیر همچنان سیاه است.
و اینکه من از پورت 1394 استفاده میکنم.
:neutral:. خدا کنه فهمیده باشین...:sad:
 

Phonix_NL

Active Member
عزيز
فكر ميكنم فهميدم مشكل از كجاست
دوربين شما براي كپچر كردن و فرستادن تصوير ديجيتال به سخت افزار مخصوص خودش نياز داره
بدون سخت افزار خودش امكان دريافت صدا و تصوير نداري

ميتوني با چك كردن دفترچه دوربين و يا سايت سازنده اين مورد رو چك كني

راستش قبلا راجع به اين دوربينها كه سخت افزار مخصوص خودشون رو دارن چيزايي شنيده بودم
بهر حال تنها راه حل استفاده مجدد از سخت افزار خودشه
اگر در كيس جديدت جا نميشه ميتوني به صورت اكسترنال ازش استفاده كني
كافي يه كيت چند هزار تومني بخري البته نمي دونم توي ايران هست يا نه
اينجا كه كيتهاي تبديل به اكسترنال براي تمامي سخت افزارهايي كه به صورت Agp وصل ميشن هست

اگر پيدا نكردي فكر كنم تنها راه حل عوض كردن كيس باشه
بدون سخت افزار خودش عملا امكان كار نداري

يا حق
 

niloofar1361

New Member
ممنون از کمکتون!

که اینطور...
چه بد! پس هیچ کاریش نمیشه کرد...
به هر حال خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون که به حرفام گوش دادین.
امیدوام همیشه موفق باشین.:)
 
خواهر عزیز سلام ، در خصوص مشکل مطروحه شما دو سئوال مد نظر من است: 1- نصب کامل و رجیستر کردن برنامه کپچر را بطور کامل انجام دادید یا خیر 2- کابلهای ورودی و خروجی دوربین به کیس را درست وصل کردید؟ لازم بذکر است من خودم چون در کار میکس فیلم بصورت حرفه ای کار میکنم از کارت میکس پرووان استفاده میکنم ، نرم افزار پریمیر بطور اتوماتیک هر کپچری را شناسائی میکن و میتوان هر عملی را انجام داد. ایراد اصلی مربوط به سخت افزار داخل کیس است.
 

b&k

New Member
سلام به عزیزان

من یه کپچر digiphonix دارم که کاملا بدون مشکل کار میکرد!

بعد از چند هفته که کاری باهاش انجام ندادم اومدم یه فیلم کبچر کنم دیدم انگار هیچ کابل تصویری به کارت وصل نیست و داخل برنامه هم سیگنال دزیافتی رو صفر نشون میده!

نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم که صفحه رو آبی نشون میداد!
کابل ها رو چک کردم که سالم بود !
کارت کبچر رو در آوردم روی یه اسلات دیگه گذاشتم بازم توفیقی نکرد!

دیگه نمیدونم چی کار کنم! بخاطرش حتی ویندوز رو عوض کردم و درایور رو بدون مشکل نصب کردم!

اینم بگم که سخت افزار توسط سیستم شناخته میشه فقط مشکل سیگنال ورودی تصویره!

حالا نرم افزار خاصی هستش تا بشه کبچر رو تست کرد یا مشکل رو باید یه تعمیر کار حل کنه؟

با تشکر
 
اگر در كيس جديدت جا نميشه ميتوني به صورت اكسترنال ازش استفاده كني
كافي يه كيت چند هزار تومني بخري البته نمي دونم توي ايران هست يا نه
اينجا كه كيتهاي تبديل به اكسترنال براي تمامي سخت افزارهايي كه به صورت agp وصل ميشن هست


دوست عزیز سلام میشه درمورد این کیت بیشتر توضیح بدید
لااقل اسمشو بگید من هم مشکل کمبود جا تو کیس رو دارم
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
 

جدیدترین ارسال ها

بالا