مشکل در لود swf در swf

morid71

Member
من یک swf دارم که داخلش یک swf دیگه رو در لول 1 لود می کنم تا هم swf اولی رو داشته باشم هم دومی رو. حالا از swf دومی یک swf سومی رو در لول 1 لود می کنم تا swf دومی قطع بشه و swf سومی که توی صدا و فیلم داره اجرا بشه، حالا وقتی از swf سومی یه swf جهارمی رو در لول1 لود می کنم swf سوم قطع نمی شه و صداش توی زمینه پخش می شه، هر کار می کنم نمی دونم مشکل چیه؟!؟!؟!

++Hadi++

Active Member
اگه اولیه به عنوان main و دمیه و سومیه و ... به عنوان مثلا صفحات مختلفند که موازی همند این روش اشتباهه.باید swf اولی که لود شده(تو swfاصلی لود شده) به اصلیه بگه که چی کا ر کنه،اولیه اونو آنلود و بعدی رو لود کنه و ... فک می کنم اگه تو امشن 2 و تو root_ اصلیتون از فلش اصلیتون یه تابع رو بنیسید (تعریف کنید) بعد از swf های دیگه می تونین با :
PHP:
_root.myFunction(x);
یا
_root._root.myFunction(x);
بهشون دسترسی پیدا کنین...
البته فرض من این بود که اسم تابع شما myFunction هست که یه متغیر عددی به اسم x رو به عنوان آی دی صفحه بعدی که باید لود شه می گیره و اون تابع این صفحه رو آنلود و بعدی رو لود می کنه.
موفق باشید...

morid71

Member
سلام ممنون که جواب دادین، ولی من کمی مبتدی هستم می شه یه کم در مورد تعریف تابع و متغیر عددی که توی بالا نوشتین توضیح بدین، یا حداقل توی فرم ها معرفی کنین که کجا برم چون من چیزی پیدا نمی کنم. این که باید فیلم دوم رو آنلود کنم رو می دونم ولی چه طوری رو نمی دونم، از کد آنلود موی استفاده کردم ولی باز هم نشد.
البته فکر کنم دستور آنلود موی رو دقیقا بلد نیستم کجا و چه طوری باید استفاده کنم؟ اگه یه نمونه باشه خیلی خوب میشه

++Hadi++

Active Member
اگه سمت اکشن 3 بیایید من انشاأالله می تونم به کامل ترین حالت راهنمایی کنم ولی اکشن 2 بلد نیستم...

morid71

Member
آقا هادی در هر صورت ممنون، ولی من الآن درگیر تکمیل یک پروژه هستم وقت نمی کنم بیام اون سمتا،
کاش یکی پیدا می شد as2 اش رو بهم می گفت!

morid71

Member
یک نمونه هم گذاشتم، توی main یک دکمه درست کردم که صفحه ای رو باز می کنه، توی صفحه دوم هم یک دکمه است که می ره به صفحه سوم اما صفحه دوم آنلود نمی شه.

پیوست ها

• fla source.rar
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 56

smmousazadeh

Well-Known Member
اقا این سورسی که شما گذاشتید با cs5.5 که ما از داشتن اون محرومیم. ورژن پایینتر ندارید.

ولی برای انلود و لود فایل جدید :
احتیاج نیست انلود کنید برای لود کردن صفحه 3 رو بجای 2 لود کنید اتوماتیک 2 رو حذف میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا