مشکل در زبان فروم

شروع موضوع توسط reza_pa48 ‏27 اکتبر 2005 در انجمن سوال و جواب های phpBB

  1. reza_pa48

    reza_pa48 Active Member

    ارسال‌ها:
    580
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام
    من یک مشکلی که در مورد زبان درباره فوروم خودم دارم اینجا می گم. اگه ممکنه یک کمکی کنید.
    من یک فوروم به زبان انگلیسی در این آدرس نصب کردم.
    Forum.ucurumnet.com
    در این فروم همانطور که می بینید ما به زبان ترکی نوشتیم. ولی همه چیز درست نوشته شده است.( زبان ترکی را در پوشه زبان فروم ریخته بودیم.)
    ولی بعد که شروع به نوشتن تاپیک ها کردیم مشکلاتی پیش آمد.یعنی در حالتیکه براوزر روی یونیکود باشد و به این صفحه برود مشکلاتی در درست نوشتن کاراکترهای ترکی پیش آمد.می توانید در لینک زیر ببینید.
    http://forum.ucurumnet.com/viewtopic.php?t=5
    و همچنین به هم ریختن تاپیک در مورد زیر
    http://forum.ucurumnet.com/viewtopic.php?t=9
    حال من دو تا سوال دارم
    1-
    چرا اینطوری شده؟

    2-
    چطور میشه این مشکلو حل کرد؟
    3-
    چرا اینترنت اکسپلورر به سایت من می ره.(همان فروم) انکودینکش می پره رو
    western European(iso)
    ولی به یک فروم دیگه ترکی مثل این
    www.teknolojitelevizyonu.com/forum
    یونیوکد اتوماتیک روی ترکیش است؟
     
    نوشته شده توسط reza_pa48 در ‏27 اکتبر 2005
  2. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    در لینک اول که من مشکلی ندیدم !

    encoding ابتدای فایل زیان lang_main.php را بروی چه تنظیم کرده اید ؟
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏28 اکتبر 2005

به اشتراک بگذارید