مشکل دارم ولی دوسش دارم !

adame_haji

Member
سلام آقا من یه مشکل دارم و یه انتقاد
اول اینکه از اون لحظه که سایت مشکل پیدا کرد همین دوروز پیشو میگم . از اون موقع به بعد ایمیل آگاه کننده از طرف سایت برای آپدیت شذن یه موضوع برای من نماید
مثلا قسمت "سومین تور و نهمین قرار عمومی " 3 صفحه رفته جلو و هنوز یه ایمیل هم برای من نیومده منم فکر کردم کسی تا حالا اونجا پست نزده
---
یه انتقادم دارم راجع به تاریخ
چرا این تاریخ بصورت میلادی هست در صورتی که تموم فاروم ایرانی هست
اگه شد اونو هم هجری شمسی کنید یا اینکه اون بالا زیر اسممون تاریخ امروز رو هم بزارید چون مثلا یارو پست زده تاریخش هست 2005/05/12 . من که میبینم نمیدونم مال چند روز پیش هست چون نمیدونم امروز چندمه
---
راستی یه مشکل دیگه هم هست
مثلا من قبلا یه حرفی زدم و حالا شهرام میخوام نقل قول بزنه حزف منو یا به عبارتی Quote بزنه خب اینکارو میکنه
حالا من میام در جوای حرف اون میخوام جوای بدم . منم میخوام از Quote استفاده کنم
ولی وقتی دکمه Quote زیر پست اونو که هم حرف من بالای پستش بوده و هم حرف خودش تو صفحه بعد فقط حرف حرف شهرام Quote میشه
یه مثال کلی میزنم چون خیلی گنگ شد
ببین نفر اول پست میزنه
نفر دوم حرف نفر اولو Quote میزنه و خودشم یه چیزی زیرش میگه
دوباره نفر اول حرف نفر دوم رو که شامل یه Quote و یه صحبت بود رو Quote میزنه ولی فقط حرف آخر نفر دوم Quote میشه
در صورتی که من دیدم تو فارومهای دیگه میشه تا 10 تا Quote تو Quote آورد ولی اینجا 1 دونه بیشتر شاخه تو شاخه نمیاد
در ضمن من دستی هم نمیخوام اینکارو بکنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

در مورد مشكل اول بايد بگم مشكلاتي كه بوجود آمده بود مربوط به ديتا بيس بود كه با كمك اميد مشكل رفع شده (انشالله) و قاعدتا ربطي به ايميل نداشته.. ميل باكستون احتمالا مشكلي نداره؟

در مورد تاريخ ما اوايل اين كار رو كرده بوديم اما به يك سري مشكلات بزرگ بر خورديم براي همين غير فعال كرديم كه يك راه حل اساسي پيدا كنيم براي مشكل تاريخهامون

در مورد نقل قول هم اين امكان غير فعال شده چون كه طول نامه ها خيلي زياد ميشه اونطوري و يكم خوندن نامه ها رو سخت ميكنه

مجيد

adame_haji

Member
آقا مجید ممنون
مثل اینکه همون حرفی که زدم درست بود
یه مشکل دارم دوسش دارم
اگه دوسش نداشتم که تا همین الان حل شده بود
پس همشون حل نشدنیه !
راستی زیاد شدن طول نامه ها یه امر طبیعیه و باید اینطور باشه وگرنه منظور کاملل نمیرسه ( البته این نظر منه )
در هر صورت
یه مشکل دارم دوسش دارم
ممنون
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا