مشکل با نصب یا اجرای مکس 2010

senaps

Member
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم با مکس 2010:
برنامه کاملا نصب میشه،(قبلا هم همینجوری نصبش میکردم) ولی الان بعد از اون تصویری که میاد بالا و یه سری متن ها رو اون پایین نشون میده!!!(نمی دونم بهش چی میگن) بعدش هم ناپدید میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته!!!
توی task manager هم یه سری چیزا میاد......
مثلا اتودسک کلیناپ! که هرچی پاکش میکنم،بازم بر میگرده......
میشه لطفا کمک کنید؟

senaps

Member
اقا کسی راه حلی نداره؟ چرا مکس من اجرا نمیشه؟ با اینکه نصبش رو بارها و بارها انجام دادم و درست و. کامل انجام میشه؟! حتی برای مکس 7 هم همینطوریه و اجرا نمیشه

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم با مکس 2010:
برنامه کاملا نصب میشه،(قبلا هم همینجوری نصبش میکردم) ولی الان بعد از اون تصویری که میاد بالا و یه سری متن ها رو اون پایین نشون میده!!!(نمی دونم بهش چی میگن) بعدش هم ناپدید میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته!!!
توی task manager هم یه سری چیزا میاد......
مثلا اتودسک کلیناپ! که هرچی پاکش میکنم،بازم بر میگرده......
میشه لطفا کمک کنید؟
باسلام
لطفا اگه امکان داره مشکلتونو توضیح بدین اگه بتونین عکس ازش بزارین که زودتر به نتیجه میرسین من 6 7 بار متنتونو خوندم ولی متاسفانه نفهمیدم منظورتون از یه چیزایی و اون پایین چیه؟!

senaps

Member
از چی عکس بزارم؟!
ببینین،وقتی برنامه ای رو میخوایم اجرا کنیم،یه صفحه ی اینترو میاد درسته؟! یعنی یه صفحه ای که اسم برنامه رو توی یه کادری نوشته و یه سری متن ها میان و عوض میشن.....درباره ی برنامه توضیح داده شده توش،و همینطور یوزر و پسوردی که باهاش ریجستر کردی رو نشون میده!
متاسفانه اسمش رو بلد نیستم.....همه ی برنامه ها هم دارن اینو...فوتوشاپ،پریمیر...افتر افکت......
اون صفحه ی اینترو وقتی پاک بشه،باید برنامه لود بشه و من بتونم شروع به کار کنم با برنامه،ولی نمیشه!
الان یه عکس از این چیزی که من بهش اینترو برای فوتوشاپ میزارم!

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    73 کیلوبایت · بازدیدها: 2

pclord

کاربر متخصص
با دوتا برنامه این مشکل رو قبلا داشتم.

یکی Iclone که تاریخ رو برگردوندم به عقب درست شد.امتحانش ضرر نداره.

یکی دیگه Autodesk MatchMover 2010 بود که هر کاری کردم نفهمیدم مشکلش چیه ، با تغییر ورژن کارمو انجام دادم. از یه سی دی دیگه نصب کن که کلا اگه بخوای یه سی دی دیگه بگیری 2011 رو بگیری خیلی بهتره.چون بهتر و قویتر از 2010 ست.

موفق باشی.

senaps

Member
راستش رفقا سیستمی که باهاش کار میکنم،خیلی خیلی قدیمیه! فک نکنم بتونه بکشه 2011 رو.....
سی پی یو 1.3(اورکلاک شده که رسیده به این!)
رم: 767 مگ دی دی ار 1!
گرافیک: 128
برا همینم مجبورم که همین 2010 رو استفاده کنم!!!!اخه قبلا باهاش هیچ مشکلی نداشتم(حداقل توی 4 باری که نصبش کردم!)به نظرتون عقب بردن تاریخ کمکی میکنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا