مشکل با حرف " ف "

shahram51

Member
سلام به همه دوستان
من وقتی که با مامبو / جوملا کار می کنم و دیتا رو می فرستم روی سرور ویا حتی بطور لوکال دیتا رو export , import می کنم حرف " ف " خراب میشه و تیدیل میشه به حرف ت با چهار نقطه

با توجه به اینکه حجم دیتای من زیاده و هر چند روز یکبار هم باید اطلاعات رو update کنم نمیشه اینکار رو دستی انجام بدم و برم داخل دیتابیس و همه ف هارو درست کنم

کسی میدونه اصلا چرا این مشکل پیش میاد و چاره اش چیه؟
 

mambolearn

Active Member
این مشکل بر میگرده به تفاوت ورژن MySQL هاستینگ و لوکال شما و ربطی به مامبو یا جوملا نداره
برای حل مشکل :

وقتی وارد phpmyadmin شدید روی table مورد نظر کلیک کنید و بعد برید قسمت sql

حالا به طور مثال برای درست شدن تیتر مطالب این کد را وارد کنید

کد:
update mos_content set`title` = replace(`title`,'Ù?','ف');

برای رفع مشکل در خود مطالب

کد:
update mos_content set`introtext` = replace(`introtext`,'Ù?','ف');


این هم اصل کد

کد:
update mos_content set`introtext` = replace(`introtext`,'string_to_find','string_to_replace');
یا علی
فیروزمندان
 

izone

Active Member
با سپاس از آموزش خوب شما.

البته ببخشید من اینرا برای مامبو و جوملا نمیپرسم. اگر بخواهیم در تمام تیبلهای دیتابیس (در همه دیتابیس) اینکار را بکنیم باید چیکار کنیم؟ برای نمونه در دیتابیس کل نیوک؟

خیلی ممنون میشم اگر راه کاری دارید.
 

shahram51

Member
سلام

ممنون از پاسخ شما ، اما من روی لوکال وقتی دیتا رو export می کنم و بعد همونرو import می کنم بازهم همین مشکل رو دارم در صورتی که به فرمایش شما نباید این مشکل باشه چون ورژن mysql تغییری نداشته

به محض اینکه من با phpmyadmin دیتا بیس رو export می کنم این مشکل پیش میاد!! :(
و دقیقا دوتا کاراکتر 1609 و 1663 رو باهم عوض می کنه
 

shahram51

Member
با سلام به همه و آقای فیروزمندان

ببخشید من هنوز دنبال این هستم که مشکل ف رو بطور اصولی حل کنم ! و به این نتیجه رسیدم که مشکل مربوط به mysql version 4.1.9 می باشد . سرور من از ورژن 4.1.14 استفاده می کنه و آخرین ورژن هم 4.1.16 می باشد

اما من چون با easyphp1.8 کار می کنم هنوز مشکلم باقیه ... فایل 4.1.16 رو هم به سختی دانلود کردم ( حجم زیادی دارند) اما نتونستم اونارو جایگزین ورژن قدیمی در easyphp کنم

آیا راهی هست که mysql موجود در Easyphp رو آپگرید کنم؟ آیا برنامه دیگری هست که بشه با اون اینکارو انجام داد؟

ممنون
 

mambolearn

Active Member
شهرام جان

این موضوع مربوط میشه به بخش PHP/MySQL ...
برای اینکه هر چه سریعتر به جوابت برسی سوال خودت رو در انجمن مربوطه مطرح کن .

ممنون
فیروزمندان
 

siasat

Member
izone گفت:
با سپاس از آموزش خوب شما.

البته ببخشید من اینرا برای مامبو و جوملا نمیپرسم. اگر بخواهیم در تمام تیبلهای دیتابیس (در همه دیتابیس) اینکار را بکنیم باید چیکار کنیم؟ برای نمونه در دیتابیس کل نیوک؟

خیلی ممنون میشم اگر راه کاری دارید.
بنده هم همين سوال را دارم اگر دوستان محبت کنند و پاسخ دهند ممنون ميشوم
 

shahram51

Member
مشکل حرف "ف"

دوست عزیز

من wamp رو نصب کردم و راحت شدم این مشکل مربوط به ورژن 4.1.9 می باشد
wamp از ورژن Mysql 5 استفاده می کند
 

جدیدترین ارسال ها

بالا