مشكل فارسي نويسي

akaveh

Member
سلام
من يك فرم دارم براي ورود اسم و فاميل چطوري ميتونم كاري كنم كه كه به صورت پيشورز اين تكس باگس هاي فارسي بنويسه
و يك مشكل ديگه اطلاعاتي كه من وارد كردم ي تو اونا عربي هست يعني تو اكس پي مشكل داره
من تو پي اچ پي خيلي خيلي مبتدي هستم اگه كسي بتونه كمكم كنه ازش ممنون ميشم

Parham

Well-Known Member
در مورد طریقه گرفتن اطلاعات به صورت فارسی‌ میتونی‌ مقاله که در همین سایت هستش را را از اینجا بخونی‌
‌ ، در مورد مشکل حرف ' ی ' هم باید بگم که فکر نمیکنم که بشه کاری کرد ، البته تا اونجایی‌ که من اطلاع دارم

akaveh

Member
par_ham گفت:
در مورد طریقه گرفتن اطلاعات به صورت فارسی‌ میتونی‌ مقاله که در همین سایت هستش را را از اینجا بخونی‌
‌ ، در مورد مشکل حرف ' ی ' هم باید بگم که فکر نمیکنم که بشه کاری کرد ، البته تا اونجایی‌ که من اطلاع دارم
ممنون از پاسخ شما
ولي چيزي كه من مي خوام يه چيزي مثل همين سايت يا سايت سازمان سنجش هست كه اگر سيستم ما انگليسي هم باشه اون جايي كه فارسي بايد باشه فارسي هست

mazoolagh

Active Member
البته سوال تكراري هست و قبلا بارها مطرح شده
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=28687
ولي بهتره كه تا حد ممكن بگذاريد كاربر از امكانات سيستم خودش براي تايپ فارسي استفاده كنه (همون alt+shift) مگر اينكه سيستم عامل كاربر فاقد اين امكان باشه. مرورگرها در event handling با هم متفاوت عمل ميكنن!

ولي در مورد حرف ي :
قبل از هر چيز بايد در بانك اطلاعاتي هر چه {ك} و {ي} با كد عربي داريد به فارسي تبديل كنيد. همين كار رو در فرمهاي ورودي مقادير فيلدهاي فارسي كه براي ورود اطلاعات يا جستجو وارد ميشه هم انجام بديد. اينكار ميشه در سمت كلاينت و قبل از ارسال فرم و يا در صفحه asp/aspx/php انجام بشه كه اين مورد بهتره قبل از ارسال انجام بشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا