مشكل در ورود به سايت...

Mohi

Member
با سلام...

اولا بگم كه من همون Mohi Design سابق هستم ...

بعد از كه مشكلي كه براي من پيش اومد و چند وقت نبودم ... ديروز سعي كردم دوباره وارد سايت بشم ولي نمي تونستم با نام كاربري قبلي ام وارد شوم ...

مشكل چيست ؟

لطفا راهنمايي كنيد ...

paramond

Member
حتماً مديرها خيال کردند که ديگه بر نميگردی يوزرتو دادن به کسی ديگه صبر کن چند تا مدير بياند واست
درستش کنند

Mohi

Member
مرسي ...

يكي از مديرا لطفا بياد و بگه چون من آي ديمو خيلي دوست داشتم ...

Peyman-Pop

Active Member
دوست عزیز Mohi Design مشکل نام کاربری قبلی‌ شما برطرف شد .

پیمان

shida

Member
سلام خسته نباشيد وقتي كه در كامپيوتر ويندوز 98 استفاده ميكنم و وارد سايت شما ميشم كه صفحه اول اصلا حركت نميكنه و شكل ثابت است در ويندوز ايكس پي در صفحه اول حركت ميكنه برام جالب بود ممكنه است بگيد چرا ؟

shida

Member
پيمان جان درسته سايت ارم پروانه اول صفحه است وقتي وارد ميشم هيچ حركت نميكنه در ضمن ويندوز 98 است

Peyman-Pop

Active Member
pooriya گفت:
براي من كه بيشتر وقتا اررور Activex ميده.. مشكل از كجاس؟

پوریا جان شما سرویس پک 2 روی ویندوز خودت نصب کردی ؟ یا امنیت اینترنت اکسپلورر خودت رو بالا بردی ؟

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
shida گفت:
پيمان جان درسته سايت ارم پروانه اول صفحه است وقتي وارد ميشم هيچ حركت نميكنه در ضمن ويندوز 98 است

شیدا جان چون اون قسمت با فلش طراحی‌ شده باید حتما Internet Explorer Flash Player رو نصب کنید .

لینک اونرو هم براتون در زیر میزارم :

Flash Player (Internet Explorer) 7.0.19

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
Peyman-Pop گفت:
pooriya گفت:
براي من كه بيشتر وقتا اررور Activex ميده.. مشكل از كجاس؟

پوریا جان شما سرویس پک 2 روی ویندوز خودت نصب کردی ؟ یا امنیت اینترنت اکسپلورر خودت رو بالا بردی ؟

پیمان

:wink: نه!!!

اگه لينكشو بدي خيلي خوب ميشه... :lol:

Peyman-Pop

Active Member
آقا ابوذر و پوریا جان به Internet Optionsخودتون برید و بعد به قسمت Security ، روی Custom کلیک کنید و گزینه های ActiveX رو Enable کنید .

مشکل شما برطرف می‌شه .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
Peyman-Pop گفت:
آقا ابوذر و پوریا جان به Internet Optionsخودتون برید و بعد به قسمت Security ، روی Custom کلیک کنید و گزینه های ActiveX رو Enable کنید .

مشکل شما برطرف می‌شه .

پیمان
مرسي پيمان جان...

جدیدترین ارسال ها

بالا