مشكل در نصب؟؟؟

شروع موضوع توسط ahmad_malek1 ‏13 مارس 2003 در انجمن سیستم‌های انجمن ساز

  1. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من ميخوام phpbb رو نصب كنم همه فايل ها رو هم همون جوري كه گفتيد تو روت سرور خودم كپي كردم يعني تو c:/apache/htdocs/phpbb بعد كه فايل cd رو اجرا ميكنم و نام وپسورد خودمو ميدم دوباره برميگرده به همون صفحه اول و هيچ پيغامي نميده من sql رو قبلا نصب كردم حالا ميخواستم بپرسم كه چيكار بايد بكنم اگه بخوام phpmyadmin نصب كنم وقتي يه ديتابيس جديد ميسازم و به قسمت sql ميرم بايد چه فايلي رو كپي كنم اگرم بشه كه از همون cd نصب كنم كه چه بهتر با تشكر احمد
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  2. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام
    اگر اون بهتون پيغام اررو نده يعني تيبلها رديف شده..
    فقط كافيه فايل install.php رو اجرا كنيد تا انجمنها نصب بشن...

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  3. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    باز مشكل!

    سلام مجید اقا این فایلی که گفتی اجرا کن اصلآ معلوم نیست چی هست اون وسط صفحه کلی چرت و پرت و کد نوشته راستی ممکن بستگی به مرورگری که میاریمش داشته؟ من با اینترنت اکسپلورر که میخوام بیارم میره توdreamwaver اخر سر با اوپرا اوردم البته از همون dreamwaver هم که پیش نمایش میگرم بازم اون وسط معلوم نیست چی نوشته چند تا از خط های بالاشو برات پایین گذاشتم اگه میشه یه راهنمایی کن دقیقآ همین جوری که پایین گذاشتم میاد البته بازم از اینا زیرش میده که من همین قدر کپی کردم

    'ar([_-][a-z]+)?', 'bulgarian' => 'bg', 'catalan' => 'ca', 'czech' => 'cs', 'danish' => 'da', 'german' => 'de([_-][a-z]+)?', 'english' => 'en([_-][a-z]+)?', 'estonian' => 'et', 'finnish' => 'fi', 'french' => 'fr([_-][a-z]+)?', 'greek' => 'el', 'spanish_argentina' => 'es[_-]ar', 'spanish' => 'es([_-][a-z]+)?', 'gaelic' => 'gd', 'galego' => 'gl', 'gujarati' => 'gu', 'hebrew' => 'he', 'hindi' => 'hi', 'croatian' => 'hr', 'hungarian' => 'hu', 'icelandic' => 'is', 'indonesian' => 'id([_-][a-z]+)?', 'italian' => 'it([_-][a-z]+)?', 'japanese' => 'ja([_-][a-z]+)?', 'korean' => 'ko([_-][a-z]+)?', 'latvian' => 'lv', 'lithuanian' => 'lt', 'macedonian' => 'mk', 'dutch' => 'nl([_-][a-z]+)?', 'norwegian' => 'no', 'punjabi' => 'pa', 'polish' => 'pl', 'portuguese_brazil' => 'pt[_-]br', 'portuguese' => 'pt([_-][a-z]+)?', 'romanian' => 'ro([_-][a-z]+)?', 'russian' => 'ru([_-][a-z]+)?', 'slovenian' => 'sl([_-][a-z]+)?', 'albanian' => 'sq', 'serbian' => 'sr([_-][a-z]+)?', 'slovak' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'swedish' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'thai' => 'th([_-][a-z]+)?', 'turkish' => 'tr([_-][a-z]+)?', 'ukranian' => 'uk([_-][a-z]+)?', 'urdu' => 'ur', 'viatnamese' => 'vi', 'chinese_traditional_taiwan'=> 'zh[_-]tw', 'chinese_simplified' => 'zh', ); if (isset($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'])) { $accept_lang_ary = explode(',',
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  4. Mohammad1366

    Mohammad1366 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    Re: باز مشكل!

    احمد آقا سلام
    امید وارم که مشکلتان حل شود
    من یک سوال از شما داشتم
    که این Mysql رو از کجا وبا چه حجمی گیر آورده اید
    برای اینکه من هر چه به سایت Mysql میروم بعد Mysql3.2 رو انتخواب میکنم بعد در
    قسمت windows دان لود را ميزنم يك پيغامي در وسط صفحه مياد كه نوشته
    error
    403
    f o u r o' t h r e e

    "access forbidden

    از شما خیلی ممنون میشوم که به من کمک کنید

    با تشکر
    رحمانیان
     
    نوشته شده توسط Mohammad1366 در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  5. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام

    در مورئ مشكل شما ahmad_malek1 خان بايد بگم كه متوجه منظورت شما نميشم!
    الان اين برنامه چه ربطي به dreamweaver داره!!! براي چي توي اون بازش ميكنيد شما توي اينترنت اكسپلورر زماني كه سرور اجرا هستش اجراش كنيد اون مياد ديتابيس انجمن رو ميسازه و بعد بايد خود اينستال برنامه رو اجرا كنيد تا تيبلها رو بسازه!
    الان اين كار ها رو كردين؟

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  6. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    سوتي دادم

    مجيد جان من حرف نزنم سنگين تره ببخشيد درست شد يه سوتي داده بودم اساسي :lol: احتمالآ بازم مزاحمت ميشم از راخنماييت ممنونم
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  7. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوبار سوال از مجيد اقا

    سلام اقا مجید اگه یادت باشه در مورد چپکی شدن صفحات ازت سوال کرده بودم اون موقع داشتم نواک رو رویه phpbb سوار میکردم که فعلآ منصرف شدم الان فقط میخوام یه انجمن بگذارم من هر چی گشنم rtl پیدا نکردم من نمیدونم تو کدوم فایل ها رو باید بگردم مثلآ من تو index.php که داخل پوشه phpbb2 هستش رو میگردم که چیزی پیدا نمیکه اگه میشه بگو که تو کدوم فایل رو باید بگردم من تو هر کدوم رو که میگردم فایده نداره! راستی اگه پیدا کردم چی باید به جاش بگذارم؟ و یه سوالم اینکه میشه اون لوگوی بالای صفحه رو که یه عکس برداشت دیگه کپی رایت که پایین هسش ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنی
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  8. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    سالم
    خوبي؟

    ما چاكريتيم اگر سوالي داشتي و بتونم كمكت كنم در خدمتيم آقا...


    در مورد rtl بايد توي فايلهاي tmeplate دنبالش بگردي...
    توي شاخه template و اون استايل مورد نظرت يك نگاهي بنداز توي اون فايلها رو بگرد. و بايد اونو پاك كني اما يادت باشه اگر اونو پاك كني كل كاسه كوزه ها به هم ميريزه ها...


    در مورد لوگو هم شما عكستو بجاي لوگوي خودش ذخيره كن راحترين راهشه همينه..در مورد برداشتن كپي رايت قبلا يكي سوال كرده بود توي انجمنها كه جواب داده شده ..

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏13 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  9. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    چپكي شده

    سلام اقا مجید من تمام rtl هارو پاک کردم ولی فرقی نکرد یه چیزی که بدجوری زده حال زده این scroll bar هستش که چپ چین شده بعد اینجوری اصلآ نمیشه چون همه چیز برعکس مثلآ باید به جایه بله خیر رو بزنی و به جایه خیر بله رو بزنی که این جوری خیلی افتضاح فرض کن اول سایت بنویسم : لطفآ در این سایت چپکی عمل کنید ! اخه پس این همه سایت که فورم دارن جه جوری scroll bar طرف راست ؟ به نظرت من باید چیکار کنم؟؟؟
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏14 مارس 2003
    auuob از این پست تشکر کرده است.
  10. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام

    مطمئنا هنوز يكي يه جايي هستش كه بر نداشتيتش..چون اينكه اسكرول ميزه سمت راست مال هموني هست كه گفتم..

    راستي ببينم اين انجمنها رو گفتي تنهايي استفاده ميكني يا بصورت پوريت شده هستش و روي نوكه نصبش كردي؟؟!


    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏14 مارس 2003
  11. ahmad_malek1

    ahmad_malek1 New Member

    ارسال‌ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    1
    تنها

    سلام مجيد جان من اين انجمن هارو از سايت شما دانلود كدمك و به تنهايي استفاده ميكنم :?:
     
    نوشته شده توسط ahmad_malek1 در ‏14 مارس 2003
  12. mohammad8594

    mohammad8594 New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    Re: تنها

    با سلام خدمت شما دوست عزيز

    اميد وارم كه مشكل شما حل بشود

    ولي من پيشنهادي دارم

    اگر شما بانك اطلاعاتي را نصب كرده ايد خودتان در همان برنامه بانك را بسازيد
    و يا در صورت امكان با استفاده از برنامه آقا مجيد بانكتان را براي انجمن بسازيد


    به اميد موفقيت شما :)
     
    نوشته شده توسط mohammad8594 در ‏19 مارس 2003

به اشتراک بگذارید