مشكل در فونت

gasedak

Member
با سلام
من توي ديبا عبارت فارسي مي نويسم و ميارم توي فلش ولي يه تعداد فونتها درست كار نمي كنند مشكل از كجاست؟ مثلا وقتي از فونت diba block pcmac استفاده مي كنم درست كار نمي كنه .لطفا راهنمائيم كنيد.

amir_s

Active Member
من با اين برنامه كار نكردم ...
اما من خودم با اي پي تي مشكل دارم ... توي فلش 7 كار نميكنه ...
مجبورم توي فلش هاي قبلي بيارم و بعد كپيش كنم !

wbdsn

Member
chera FINGILISH bezar 1 bar ham: { انگلفارسي }

ده بست سافت وير. دت آي سي آنتيل ناو. ايز: Shetab Farsi Negar

ايتز ا گريت پروگرام دت كن كانورت اني تايپ آف پرسين تكست كانورتور تو سام آدر فرمت
لتس هاو ا لووك ات دير اون كامنت:

Shetab Farsi Negar is a software for typing Farsi and Arabic and any languages that use the same letters in graphical environments. With this software you have the ability to convert fonts to each other, like Parwin, Maryam, Neviseh and Unicode fonts. It can also stretch words. It has Auto Insert feature so you don't need to Copy/Paste for your typed text.

شتاب فارسی نگار3، نرم‌افزاری است برای فارسی نویسی در همه محیط‌های گرافیکی. با شتاب فارسی نگار می توانید با انواع قلم ها مانند قلم های یونیکد، پروین، مریم، نویسه، IPT و حتی قلم های تولید شده توسط خودتان در محیط های گرافیکی فارسی بنویسید و یا آن‌ها را به سادگی به یکدیگر تبدیل کنید. یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به فرد شتاب فارسی نگار، کپی مستقیم متون از Word به سایر محیط‌های گرافیکی می باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

ات ده اند ايف يو لايك تو هو ديس. هير ايز ده لينك تو ده ريليتد وب سايت:

http://www.shetab.com/farsi/products/farsinegar/farsinegar.htm

جدیدترین ارسال ها

بالا