مشكل بزرگ من در Asp - تو رو خدا كمك!!!!!!!

بچه ها من يك مشكلي توي صفحاتي كه با asp كار ميكنند دارم!
اين صفحات بعد يك مدت كه توشون از اين و با اون ور ميشي يك دفعه به هم مي خوردند و همه نوشته هاي فارسي را به صورت چپن در قيچي نشون ميدهند؟!
به نظر شما من چه كار بايد بكنم!؟
آيا مشكل از server است يا از برنامه نويسي من؟
من نمونه اين مشكل را توي سايت irasp.net ديدم كه اونم يم دفعه به هم ريخت! كه نمونش را عكس گرفتم و زميمه همين ارسال كردم...
تازه با refresh كردنم درست نميشه و هر صفحه ديگري هم كه باز كني از طريق اون صفحه اونم به همين صورت قاطي پاتي مياد، تنها راهش بستن صفحات و از نو باز كردنشونه!

پیوست ها

• irasp_error.JPG
    irasp_error.JPG
    124 کیلوبایت · بازدیدها: 13
عزیز من روی متن راست کلیک کن و گزینه encoding رو انتخاب کن بعد یک از گزینه های
unicode(utf-8) یا arabic(windows)

m_ziba

Member
توی فایل هات قسمت head باید این کد رو بذاری:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

و توی notepad اگه می نویسی موقع save از tab سوم به جای ANSI از UTF-8 استفاده کن.

اگه هم اطلاعاتت از پایگاه داده می یاد و خراب می شه، کد 65001 مربوط به utf-8 هست که باید استفاده کنی.

در ضمن؛ لطف کنید از این به بعد در عنوان مبحث دقت کنید که مربوط به سوالتون باشه. "مشکل بزرگ من در ASP" به نظرتون زیادی کلی نیست؟
این برای خودتون هم خوبه چون با دیدن عنوان هست که متخصصان در اون زمینه سوال می تونن به شما کمک کنن.

amirlol

Well-Known Member
کد:
<%Response.CodePage = 65001%>
<%Response.CharSet = "windows-1252"%>

اینو بالای همه صفحاتت بزار

خوب عزیزان من می خوام آموزش ساخت ویروس با Asp رو شروع کنم البته یه شرط داره و اون اینه که باید علاقه مندان به یادگیری این مبحث تعدادشون بالای 10 نفر باشه تا آموزش رو شروع کنم هر کسی موافقه اعلان کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا