مشكل با طراحي قالب..

Parvaneh12

Member
سلام راستش نمي دونستم اينو توي كدوم بخش بپرسم
من ميخاستم اين عكس رو بذارم واسه ي قالب وب لاگم....
اما ميخوام پست ها توي اون قسمت تيره رنگ تر بياد و اونجا يه سكرول داشته باشه و پس زمينه تغيير نكنه..
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد. :oops:

پیوست ها

• sis.jpg
    sis.jpg
    311.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16

d@nial

Well-Known Member
نگفتی از چه سیستمی یا از چه سایتی استفاده میکنی!!

ولی میتونی عکست رو با فتوشاپ اسلایس کنی و اون قسمتی رو که میخوای بشه زمینه متنت بدی به بکگراند یه تیبل

یعنی یه table بسازی و برای بکگراندش اون عکس رو بزاری

مشکلی بود در خدمتم

موفق باشید

mosi20

Active Member
برای اینکه اسکرولبار بخوره باید از textbox استفاده کنی اما بکگراندد بهم میریزه
این چیزی بود که به نظر من میرسید
یا حق

Parvaneh12

Member
سلام اين كار رو خودم بلدم اما خب بك گراند به هم ميريزه.
من توي بعضي سايتها ديدم كه بك گراند تكون نمي خوره با جابه جا كردن سكرول

d@nial

Well-Known Member
اگر شد یه چیز آماده بهت میدم، فقط نگفتی سیستم وبلاگت چیه؟؟؟

Parvaneh12

Member
من از بلاگ فا استفاده ميكنم...
راستي فكر كنم بايد براي اين كار 2 تا ب لاگ ثبت كنم.....؟چون 2 تا تيبل دارم :cool:

d@nial

Well-Known Member
Parvaneh12 گفت:
من از بلاگ فا استفاده ميكنم...
راستي فكر كنم بايد براي اين كار 2 تا ب لاگ ثبت كنم.....؟چون 2 تا تيبل دارم :cool:
به تیبل کاری نداره وبلاگ ، به فریم هست که امکانش هست لازم بشه ثبت کنی

اینو یه نیگا بنداز

اگر خوبه در موردش صحبت کنیم، ولی مشکل اینه که نمیدونم کدهای وبلاگ رو اگر تو اون textarea بزاری مشکلی پیش میاد یا نه

mosi20

Active Member
سلام
کدهای بلاگفا حتی در تکس آرآ هم اجرا میشند .
اینو مطمئن هستم

d@nial

Well-Known Member
mosi20 گفت:
سلام
کدهای بلاگفا حتی در تکس آرآ هم اجرا میشند .
اینو مطمئن هستم
ممنون دوست عزیز

خوب مشکل حل شد پس ، پروانه خانم شما ببین اگر اشکالی تو طریقه چینش نیست توضیح بدم

Parvaneh12

Member
d@nial گفت:
ممنون دوست عزیز

خوب مشکل حل شد پس ، پروانه خانم شما ببین اگر اشکالی تو طریقه چینش نیست توضیح بدم

ببخشید من متوجه نشدم چینش یعنی چی؟

اما فکر می کنم هنوز متوجه منظور من نشدید..
ببینید برای اینکه مطالبی که پست میکنم داخل این قالب نشون داده بشن باید از یک فریم استفاده بشه و این فریم باید از یه وب لاگ خونده بشه که قالب خاصی نداشته باشه یه چیزی خیلی ساده.... که با بک گراند من ست بشه..فکر میکنم این بهترین راهه
اما مشکل من اینا نیست
مشکلم فقط قرار دادن بک گراند برای این فریمه..طوری که با حرکت دادن اسکرل بک گراند تکون نخوره و فقط متن جا به جا بشه... و یک حالت ترانسپرنت داشته باشه .. (فکر می کنم برای این کارها هم باید از سی اس اس استفاده کرد...)البته من فقط فکر می کنم ... :) و چیزی بلد نیستم :sad:

بازم تشکر......./

d@nial

Well-Known Member
خوب من تو این کار از فریم استفاده نکردم، اون بخشی که اسکرول داره یه textarea هست و زمنیش رو اون عکس دادم و برای ثابت موندنش از background-attachment: fixed استفاده کردم، تو اینجا با توجه به گفته اقا مصطفی که گفت کدهای بلاگفا تو textarea هم جواب میده ، مشکلی از لحاظ این که میگین 2 تا وبلاگ باشه نیست!!!

رنگ اسکرول هم قابل تغییره، ساختار کلیش فعلا مهمه

Parvaneh12

Member
d@nial گفت:
خوب من تو این کار از فریم استفاده نکردم، اون بخشی که اسکرول داره یه textarea هست و زمنیش رو اون عکس دادم و برای ثابت موندنش از background-attachment: fixed استفاده کردم، تو اینجا با توجه به گفته اقا مصطفی که گفت کدهای بلاگفا تو textarea هم جواب میده ، مشکلی از لحاظ این که میگین 2 تا وبلاگ باشه نیست!!!

رنگ اسکرول هم قابل تغییره، ساختار کلیش فعلا مهمه

راستش من از این تکست ازیا چیزی نمی دنونم :cool:

اما اگه میشه خب اشکالی نداره :)

جدیدترین ارسال ها

بالا