مشكل افكت تو سويش مكس

چطوري ميشه افكتهايي كه به متن ميديم از راست به چپ باشه
من هر چقدر گشتم پيداش نكردم
كمكم كنيد

VAHID781

New Member
راه حل مشكل شما

سلام دوست من

در سوييش هر افكت يك پراپرتيز اره از داخل پراپرتيزها ميتوني خصيصه هاي زيادي از افكت ها رو تغيير بدي از جمله همين مشكلي رو كه داري البته مي بخشي خيلي وقته با سوييش كار نكردم و دقيقا خاطرم نيست توي كدوم تب پراپرتيز افكت ها مي توني مشكلت حل كني اما مطمينم اگه يكم وقت بزاري و با هاشون ور :D بري پيداش ميكني.اگه مشكل ديگه اي هم داشتي برام اي ميل بفرست.موفق باشي

فعلا :cool: cool_arts@yahoo:

VAHID781

New Member
سلام دوست من

در سوييش هر افكت يك پراپرتيز اره از داخل پراپرتيزها ميتوني خصيصه هاي زيادي از افكت ها رو تغيير بدي از جمله همين مشكلي رو كه داري البته مي بخشي خيلي وقته با سوييش كار نكردم و دقيقا خاطرم نيست توي كدوم تب پراپرتيز افكت ها مي توني مشكلت حل كني اما مطمينم اگه يكم وقت بزاري و با هاشون ور :D بري پيداش ميكني.اگه مشكل ديگه اي هم داشتي برام اي ميل بفرست.موفق باشي

فعلا :cool: cool_arts@yahoo:

VAHID781

New Member
سلام دوست من

فعلا :cool: cool_arts@yahoo

Baran65

New Member
سلام
روي هر افكت كه كليك راست كنيد و بعد پروپرتيز رو بزنيد توي همون تب اول يه گزينه cascade داره اون رو روي عدد 3 بزاريد تا افكت ها از راست به چپ بشه

Baran65

New Member
salam cracke swish 2005 ke khodamam nadaram 2004 ro ham dl kardam ke alan kheyli sakhte begardam dobare peydash konam choon baram ferestade boodan kheyli vaght pish

mohsenshahbazi

Active Member
دوستان لطفا به صورت فارسی تایپ کنید .

برای دریافت کرک سویش مکس 2004 میتونید تو همین انجمن سرچ کنید پیدا میشه ...

محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا