مرورگر

شروع موضوع توسط 3dsmax ‏6 مارس 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. 3dsmax

    3dsmax Member

    ارسال‌ها:
    214
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام به همگی من داشتم یک سایت طراحی می کردم که به مشکل برخورد کردم من یک برنامه دارم (کد پی اچ پی) که فقط داخل مرورگر firefox قابل روی داده حالا می خوام یک کد بزارم که اگر کسی با مرورگر firefox وارد سایت شد این کد رو نمایش بده و در غیر این صورت با هر مرورگر دیگه ای وارد شد یک کد دیگه ای نشون بده !
    حالا از دوستان می خوام اگه می تونن به من کمک کنند (مرسی بایی):)
     
    نوشته شده توسط 3dsmax در ‏6 مارس 2008
  2. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    میتونی از خاصیت HTTP_USER_AGENT در آرایه server_$ استفاده کنی و یه شرط قرار بدی اگر این مقدار نشان دهنده موزیلا بود ، کد مورد نظرت رو اجرا کنه وگر نه .... :)
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏6 مارس 2008
    3dsmax از این پست تشکر کرده است.
  3. mohammad_molana

    mohammad_molana Member

    ارسال‌ها:
    232
    تشکر شده:
    356
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز:
    من در جایی شنیدم و خوندم که اکسپلورر هم هنگام نمایش عنوان مرورگر خودش رو موزیلا معرفی می کنه.:eek:
    یادمه دلیلش رو هم خوندم ولی الان یادم نیست.

    :razz:
     
    نوشته شده توسط mohammad_molana در ‏7 مارس 2008
    3dsmax از این پست تشکر کرده است.
  4. peyman1987

    peyman1987 Member

    ارسال‌ها:
    507
    تشکر شده:
    306
    امتیاز دستاورد:
    16
    دلیلش اینه که هر دو مرورگر از مرورگر موزیلای قدیمی ساخته شدن. یه شاخه شد نت اسکیپ که الان تقریبا میشه گفت جاشو داده به فایرفاکس و یه شاشخه هم شد موزاییک که بعدا مایکروسافت خریدش و به اسم اینترنت اکسپلورر توسعه ش داد.

    درباره اون کدی هم که دوستمون میخواد میتونه راحت با یه همچین کدی کارشو انجام بده:

    PHP:

    if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"Gecko") !== FALSE)
    {
    کدتو بزار اینجا
    }
     
     
    نوشته شده توسط peyman1987 در ‏7 مارس 2008
    3dsmax و mohammad_molana از این پست تشکر کرده اند.
  5. 3dsmax

    3dsmax Member

    ارسال‌ها:
    214
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    مرسی از بچه ها همه ی این مطالبی که گفتید می دانم ولی می خوام بدونم که چطور می شود این دستور HTTP_USER_AGENT در آرایه server_$ را مخفف کرد یعنی دستور اولش موقع نمایش که می نویسه firefox یا opera یا هر چیز دیگه ای را از این کد جدا کرد و بعد این دستور را در if یا else قرار داد تا چک کنه!؟
     
    نوشته شده توسط 3dsmax در ‏7 مارس 2008
  6. jhoseini

    jhoseini Member

    ارسال‌ها:
    783
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    16
    اینو امتحان کن ببین بدردت میخوره؟
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط jhoseini در ‏7 مارس 2008
    3dsmax و hba از این پست تشکر کرده اند.
  7. saidshp

    saidshp Member

    ارسال‌ها:
    116
    تشکر شده:
    128
    امتیاز دستاورد:
    16
    این تو فایل کونتر phpnuke بود

    PHP:

    if(ereg("Firefox", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "FireFox";
    elseif(ereg("MSIE", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "MSIE";
    elseif(ereg("Lynx", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "Lynx";
    elseif(ereg("Opera", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "Opera";
    elseif(ereg("WebTV", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "WebTV";
    elseif(ereg("Konqueror", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) $browser = "Konqueror";
    else $browser = "Other";
     
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط saidshp در ‏7 مارس 2008
    3dsmax از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید