ما انجمن موسيقي مي خايم

Elfin-D

Member
ما همين جا تحصنيم تا انجمن موسيقي برامون بزننين هر كه موافقه دستش بالا

H-assan

Well-Known Member
يك سوال يعني چي انجمن موسيقي ؟!

يعني توش اهنگ پلود كنيد يا در مورد افكت ها بحث كنيد يا مي خواهيد بر نامه هاي اديت صدا قرار بديد ؟!

من دونه /دونه جواب مي دم سوال ها ي خودم رو براي آپلود كردن آهنگ توي انجمن عمومي ميشه يا لينك آهنگ گذاشتن در مورد افكت صدا ببخشيد اينجا يك فرم گرافيكي در مورد بر نامه هاي اديت صدا هم مي تونيد توي انجمن عمومي و نرم افزرا بحث كنيد

sorosh

Active Member
آقا من هم به عنوان متقاضي اين انجمن دستم را بالا
مي برم...

Mohi Design

Member
با اينكه من خودم عاشق موسيقي هستم و ساز هم ميزنم ولي كاملا مخالفم... اين انجمن يه انجمن تخصصيه كامپيوتره ... اگر موسيقي مي خواييد بريد اينجا :

http://www.persiantalk.com

NextWorld IT

Active Member
اگر این کارو بکنيم بايد پس فردا انجمن اشپزی, بچه داری, باغبانی و .... هم بزنيم
اینجا فقط کامپيوتر هست

saman_sweden

Active Member
بهتر انجمن يه سايت موسيقي است مال يكي دوستان ومديران حوب اين انجمن بنام آقا مسيح
اينم آدرسش
http://www.dostan.net/

در ضمن من با موسيقي مخالف نيستم اما با انجمن موسيقي مخالفم براي اينكه ديگه اين انجمن آش شعله قلمكار ميشه

iRWEBDES

Active Member
من موافقم
بحث در مورد افكتهاي ايجاد شده با كامپيوتر
بحث در مورد نرم افزارهاي ساخت موسيقي ( نت و ... )
بحث در مورد نرم افزارهاي ميكس و اديت صدا
و ...
و معرفي تمامي نرافزارها ...
اما نه معرفي موسيقي هاي غير مجاز ... و آپلود آنها ...

Pooriya_Online

Active Member
اگه اين انجمن را بيوفته معلوم نيست كي مديريت اونو به گردن بگيره... :wink:

حتما اونم يكيه كه ميگه فقط آهنگاي مجاز بزاريد وگنه تاپيك قفل و پاك ميشه... :lol: :wink:

H-assan

Well-Known Member
ببنيد بچه ها من خودم اديت صدا مي كنم نه بصورت حرف اي ولي كساي كه اديت مي كنن مي تونن بفهمن من چي مي گم / آخه اگر راه بيفته مي دونيد چي مي شه ؟!‌بايد چي كار ها كرد خيلي سخته بعد اش به قول يكي از بچه ها آش شول غلم كار مي شه

a Truth Seeking

Active Member
آقا اين پيشنهادها رو بايد به آقا پيمان بگين كه مدير انجمنها هست اينجا مطرح مي كني ما مي تونيم انجمن بسازيم؟

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
ببنيد بچه ها من خودم اديت صدا مي كنم نه بصورت حرف اي ولي كساي كه اديت مي كنن مي تونن بفهمن من چي مي گم / آخه اگر راه بيفته مي دونيد چي مي شه ؟!‌بايد چي كار ها كرد خيلي سخته بعد اش به قول يكي از بچه ها آش شول غلم كار مي شه

اي ناقلا
پس بگو براهمين يه ماهه داري در مورد ام پي تري تبديل فايل صوتي اطلاعات و برنامه جمع مي كني پس ميخواهي مديرش بشي انشالله كي شيريني ميخوريم

شوخي بود بدل نگير بدوش بگير

H-assan

Well-Known Member
نه بابا مگر بيكارم مدير بشم نه نمي صرفه يك بار مدير بوديم بسه مگر يادت نيست چي شد

iRWEBDES

Active Member
كي گفته سخته ؟
اديت صدا ميكني آسان جان ؟ خوب بهتره كه ... يكي مياد چيزاي جديدتر بهت ياد ميده ...
من هم ميكس - اديت و ... ميكنم ...
و ميدونم كه به اين انجمن نياز دارم ...

iRWEBDES

Active Member
در ضمن مي خايم نه ... :) مردم كه اطلاعات علمي ندارند فكر بد ميكنند ...
مي خوايم :)

Elfin-D

Member
آقا اين انجمنه مال بحث در مورد خواننده ها (ايراني نه) و سازهاي مختلف و هر چيزي به غير از اپلود آهنگ (البته مي تونه باشه )يه مورد ديگه كه من توذهنم بود اينه كه music sheet هاي خواننده ها و اشهارشو نو بزاريم و از اين كارا . به مي تونيم يه قسمت نرم افزارهاي مربوطه رو بزاريم تا يه ربطي به كامپيوتر هم داشته باشه .

H-assan

Well-Known Member
نه پوريا از انتقا د نمي ترسم مديريت خيلي سخته خيلي . خيلي يعني اينكه انتقاد خوبه ولي بشرطي كه از يك اصول پسروي كنه در ضما اين سامان و مهرداد هستن ما امتور ها مدير شيم من از انتقا خوشم مي ياد ولي به صورت معمولي و روال خاص خودش بعضي از بچه ها شاهد اين موضوع بود از جمله مهرداد درسته يا نه !

aryana

Member
نظر خوبیه
می خواهید تو همین سایت باشه یا تو یه سایت دیگه هم باشه مشکلی نداره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا