من میخواهم به یک نرم افزار لینک بدهم وقتی توی سوییش نرم افزار را اجرا کردی یک راست بره برای نصب نرم افزار فقط همین اگر ممکنه کد اسکریپتشو به من بدین ممنون میشم
tabarsa عزیز
شما میتونید این کارو با دادن اسکریپت جاوا انجام بدین
ولی این راه خوفی نیست ببینید در هر صورت از کاربر سوال میشه که آیا مایل هستی این تروجان اه ببخشید این فایل رو دانلود کنی یا نه !؟
یه نفر نیست به ما یه جواب بده چطوری وقتی یه بتون ساختیم و لینک یه نرم افزار رو بهش دادیم یا زدن دکمه نرم افزار مورد نظر بره برای نصب از طریق fscommond هم نشد دوتان خواهش میکنم کمک کنید چون گیر اساسی
سلام دوستان....من یه لوگو با نرم افزار سویش ساختم ولی حالا نمیتونم کاری کنم که وقتی روی لوگو کلیک میکنی بره به وبلاگ من...در واقع نمیدونم چطوری میشه به وبلاگم لینک بدم...کسی میتونه کمکم کنه
سلام دوستان....من یه لوگو با نرم افزار سویش ساختم ولی حالا نمیتونم کاری کنم که وقتی روی لوگو کلیک میکنی بره به وبلاگ من...در واقع نمیدونم چطوری میشه به وبلاگم لینک بدم...کسی میتونه کمکم کنه:razz:
سلام دوستان....من یه لوگو با نرم افزار سویش ساختم ولی حالا نمیتونم کاری کنم که وقتی روی لوگو کلیک میکنی بره به وبلاگ من...در واقع نمیدونم چطوری میشه به وبلاگم لینک بدم...کسی میتونه کمکم کنه:razz: