لينك دانلود Kazza

Merott

Active Member
سلام...
لينك دانلوذ Kazza رو مي‌خواستم. البته نه از سايت خود Kazza. چون خودم اينطوري دانلود كردم و كلي دردسر داشت.
خيلي ممنون...

Merott

Active Member
سلام... بله هنوز هم ميخوام
خودم يه لينك ازش پيدا كردم كه دانلود كردم... اما مثل اينكه به چندتا چيز ديگه هم نياز داره تا درست كار كنه!

Parham

Well-Known Member
برنامه Kazaa فکر نمیکنم که الان به درستی‌ به طور مجانی‌ کار بکنه ... فکر می‌کنم که شما باید از نسخه Kazaa Lite این برنامه استفاده کنید .... در ضمن اگر دنبال برنامه برای دانلود فیلم یا آهنگ یا هرچیزی هستید چرا از ِ++DC استفاده نمیکنید ؟ هم بهتر هستش هم مشکلات Kazaa را نداره ...

سلام
منم همون kaza lite k++ رو دارم خوب کار می کنه
از تذکر و راهنمایی شما هم ممنونم
حسین

Parham

Well-Known Member
شما باید نسخه Installer را بگیرید که به راحتی‌ بر روی سیستم شما نصب بشه و فایل های مورد نیاز را نصب کند ... نسخه Source هم برای کسانی‌ هستش که می‌ خواهند اصل کد های برنامه را برای ویرایش یا ارتقا یا سایر اطلاعات داشته باشند ...

Merott

Active Member
خيلي ممنون نيما جان...
اما بخاطر اينكه نميشه با استفاده از Download Manager ها اون رو دانلود كرد فكر نكنم فرصت دانلودش رو پيدا كنم!
اين رو خودتون آپلود كرديد يا كس ديگه‌اي؟

Sunboy454

Active Member
خودم آپلود نکردم و چند ماه پیش که یه فایل بزرگ رو داشتم از megaupload میگرفتم ( بدون download manager و توسط خود opera ) به من امکان resume داد و این واسم خیلی جالب بود ، الان رو نمیدونم ، میتونی یه امتحان بکنی...

aair

New Member
با سلام دوستان اگه ممکمه در مورد آموزش این نرم افزار ها هم بطور کامل برای مبتدی هایی مثل من هم بنویسید
من تازه اسم این نرم افزارها را شنیدم من می خوام نسخه حرفه ای ادوبی اکروبات را دانلود کنم
با تشکر

Merott

Active Member
سلام دوست عزیز...
به مجیدآنلاین خوش اومدی...
ولی خدا وکیلی یه نگاه به تاریخ پست قبل از پست خودت بنداز!
یه تاپیک قدیمی رو بعد از حدود یک سال و دو ماه آوردی بالا....
لطفاً سؤالات خودت رو به صورت جداگانه در انجمن های مربوطه بپرس...
موفق باشی دوست عزیز...

aair

New Member
سلام دوست عزیز...
به مجیدآنلاین خوش اومدی...
ولی خدا وکیلی یه نگاه به تاریخ پست قبل از پست خودت بنداز!

با سلام به شما دوست عزیز
بله شما درست می فرمایید ولی من چند باز سرچ کردم ولی توی فرومها نتونستم چیزی پیدا کنم
اگه شما می تونید یک لینکی از تاپیکهای مربوطه و احیانا در مورد موضوع مطروحه بدهید از شما ممنون میشم
واقعا در باره این نرم افزار ای مول من کمک لازم دارم!
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا