كمك....

majid.y

Member
--------------------------------------------------------------------------------

چرا يه نفر جواب من رو نميده بابا به خدا من اين چيزي كه گفتم را ب جفت چشمام ديدم فرصت من هم براي نشون دادن اين كار 1 شهريور تموم ميشه پس خواهش ميكنم كمكم كنيد چون...واقعا به اين كد ناز دارم با .....(راستي يكي از دوستان گفته بودن كه ايميل خالق زبان اكشن اسكريپت رو مي دونه ....پس برام بزاره)با تشكر:.majid.y::

mahdiflash

Member
حالا این چییزی که شما دیده اید با چه ورژنی بود ....

البته اگه یادتون مونده!!!!

majid.y

Member
ورژنش 7بود(flash mx 2004)تلاش خودتون را بکنید من تا فردا بیشتر برای این کار وقت ندارم(یک شهریور).....اگه راضی نمیشید به من مجانی جواب بدین من هم در عوض کاری براتون می کنم(جواب سوالات و...)من منتظر جوابتون هستم....با تشکر::majid.y_f::

mahdiflash

Member
من یک برنامه دارم رایت کلیک فایل های exe رابرمیداره...

میخواهی...

amir_s

Active Member
mahdiflash گفت:
من یک برنامه دارم رایت کلیک فایل های exe رابرمیداره...

میخواهی...
نه خير ... ايشون مي خوان كه فايل swf رو اين كار رو بكنن ... فقط با اكشن اسكريپت !

mahdiflash

Member
:D شاید با این کد بشه .......
روش کار کن شایید بشه ......
این کد تو اکشن اسکریپت است ..
شاید یک سر نخ باشه ....

کد:
MMExecute("Flash JavaScript API command;")

majid.y

Member
آقا من نفهمیدم این کد چی کار یکنه ....لطفا بیشتر توضیح بده.....بقیه دوستان هم تلاش کنند(من تا ساعت 5 -یک شهریور وقت دارم.....خواهش میکنم...کمک کنید....با آرزوی موفقیت وبا تشکر فراوان)من منتظر هستم...اگه یکم تلاش کنید میتونید....اگه کاری داشتید من در خدمتم...
::majid.y_f::

mahdiflash

Member
این کد برای استفاده جاوا اسکریپت در فلش می باشد (مطمئن نیستم)

ولی سعی خودم را میکنم.

آخرین ویرایش:

majid.y

Member
بچه ها الان که دارم اینو مینویسم(ساعت--4)دیگه کم کم امیدم داره تموم میشه چون تا 5 بعد از ظهر یعنی یک ساعت دیگه وقتم تموم میشه.....هرکی بتونه پیدا کنه خیلی باحاله....با تشکر...........(بچه ها فقط منو به این تازه کاره امیدوار نکنید...(همون که تو بخش من تبلیغ کرده بود)چون خودکم میشناسمش....تلاش خودتونو بکنید...خداحافظ..:majid.y_f::

majid.y

Member
پنجاه دقیقه دیگه وقتم تموم میشه......کمک کنید که روش حذف about را پیدا کنیم::majid.y_f::

mahdiflash

Member
منظورتان را دقیقا متوجه نشدم؟ ( اخه همش سه نقطه بود)
برای لحظه اخر خوب بود

رایت کلیک را که بر میداره

بدون هیچ دستوری ..

آخرین ویرایش:

majid.y

Member
سلام...زحمت کشیدی این کار را که خودم بلد بودم(یه کست باکس گذاشته بودی که داینامیک بود )بچه ها از تلاش همه شما ها ممنونم....و با اینکه وقتم تموم شد اما حداقل به درد من و همتون این کد میخوره پس تلاش کنید و پیداش کنید...حد اقل به درد رو کم کنی که میخوره.........با تشکر...اگه کاری داشتید من در خدمتم...::majid.y_f::

amir_s

Active Member
mahdiflash گفت:
منظورتان را دقیقا متوجه نشدم؟ ( اخه همش سه نقطه بود)
برای لحظه اخر خوب بود

رایت کلیک را که بر میداره

بدون هیچ دستوری ..
سه نقطه كه عادتمه !!! ...........

خوب آره ... براي كار عجله اي خوب بود !!

جدیدترین ارسال ها

بالا