كار دورنگ

mostafa-mba

New Member
آقاي رحماني سلام
دوتا سوال داشتم اكه ممكنه لطف كنيد جواب بديد.
1- در مورد اينكه چطور ميشه يه كار دورنگ درآورد لطفا توضيح بديد از كجا بايد شروع كرد؟
با چه برنامه اي؟ چطور تصاوير چهار رنگ را به دورنگ تبديل كنيم؟ چه رنگهايي بهتر تو كار دورنگ جواب ميدن؟
و نكته هاي ديگه اي كه لازمه رعايت بشه.

2- سوال دوم در مورد كارهاي گرافيكي اي كه خيلي مهم اند و داراي نكات مخفي و محرمانه مثل تصوير

مخفي - هولوگرام - آنتي كپي- اثر انگشت و ... اين كارها با دستگاههاي خاصي انجام ميشن يا
مي شه اين نكات رو در برنامه هاي گرافيكي هم اعمال كرد؟ لطفا اگه ميشه با برنامه هاي گرافيكي مثل فتو شاپ هم اين كارها رو انجام داد توضيح بديد چطور .

:neutral: با تشكر

ToFaN

Well-Known Member
دوست عزيز اين كار به نظر من در فتوشاپ راحتتر بتونيد انجام بديد
در فري هند دقيق نميدونم اقاي رحماني اطلاعات دقيق تري دارند
و در مورد اون اثر انگشت ها به نظر من اگه تو فتوشاپ انجام بدي بهتر باشه

اينم ماله فتوشاپه در مورد رتگ ها چه جو managing كنيم

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=28577
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=28731

سوالي داشتي درخدمتم

rahmani

Member
سلام.

اگر منظورتان ديوتون است، آنرا بايد در فتوشاپ ايجاد كنيد. و براى ساختن آن كافيست كه ابتدا mode تصوير را grayscale كنيد و سپس آنرا duotone نماييد. ولى بايد ابتدا بگوييد براى چه منظورى ميخواهيد. در كل ديوتونها براي دو منظور استفاده ميشوند.1- جبران كسر پله هاي رنگي كه در چاپ با يك رنگ مركب بوجود مي آيد مثل نمونه‌ى تصوير اول

2- براي ايجاد جلوه هاي گرافيكي مثل تصاوير كهنه و ... مانند نمونه‌ى تصوير دوم
در هر دو مورد تنظيمات مختلف در درصد و curve و رنگ مركب وجود دارد.
نرمال ترين مقادير در صورتيكه ميخواهيد كار مشكي شود و مقصودتان هم جبران كسر stepهاست اين است دو مركب مشكي انتخاب كنيد و يك منحني نرمال و يك منحني هم با مقادير حدود 3٪ براى 40-50 درصد (يعني مثلا روبروي مقدار45 درصد بنويسيد 3) و در انتهاي منحني هم مقادير حدود 90 براي 100٪. (تصوير 3.)

در مورد گرفتن خروجى هم دقت لازم را داشته باشيد تا دو زاويه‌ى مركبها با هم نزديك يا برابر نباشد. بهترين زوايا معمولا زواياي همان مركبهاي cyanو magenta در چاپ معمولي است.
اگر هم منظورتان ايجاد جلو‌هاى گرافيكي است ميتوانيد از نمونه هاي خود فتوشاپ كه در روت برنامه قرار دارد استفاده كنيد.

موفق باشيد.

پیوست ها

• flower1.jpg
    flower1.jpg
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • flower2.jpg
    flower2.jpg
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • settings.gif
    settings.gif
    36.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

rahmani

Member
سلام مجدد.

براى آنتي كپي‌ها هم حداقل دو راه داريد. اگر ميخواهيد از يك تصوير، كپي تهيه نشود ميتوانيد در همان فتوشاپ يك نوشته‌ى كم رنگ(watermark ) ايجاد كنيد. ولى اگر منظورتان تهيه‌ى يك سند چاپي مثل اوراق بهادار و ... است حتما از نرم‌افزارهاى بردارى و يا تلفيقى از اين دو استفاده كنيد تا در صورت scan كردن از آن خطوط و اشكال برداري دقيق، به پيكسل تبديل شوند و باعث تمايز گردند. البته از اشكال پيچيده استفاده كنيد تا امكان ايجاد مجدد آن هم كم گردد.

mostafa-mba

New Member
متشكرم آقاي رحماني و همچنين از شما tofan

منظور من از كار دورنگ همين مجله هايي است كه به جاي اينكه سياه و سفيد كار كنند يا چهار رنگ
از دور نگ مثلا سياه و آبي استفاده مي كنند يا آبي و ماژنتا ممنون مي شم اگه در اين مورد توضيح بديد
كه از كجا بايد شروع كرد تصاوير را چطوري به دو رنگ تبديل كرد چطور خروجي گرفت و ...
يه سوال ديگه هم هست : اينكه در كار دورنگ مي توان مثلا از يك رنگ از مدل cmyk و يك رنگ از مدل
pantone solid coated استفاده كرد مثلا رنگ مشكي از مدل cmyk و رنگ pantone 2727 c ؟
نكته خاصي اگه هست بفرماييد.

در مورد آنتي كپي هم منظورم تهيه يك سند چاپي مثل همان اوراق بهادار است كه مثلا داراي قابليت اثر انگشت و تصوير مخفي و نكات ايمني ديگه باشه ممنون مي شم اگه در مورد تهييه اين جور اسناد با اين قابليتها توضيح بديد.

متشكرم

rahmani

Member
سلام.

به راحتي ميتوانيد پس از قرار دادن بلوكهاى متن و همچنين تصاوير سياه و سفيد grayscale در فرى‌هند روى آنها رنگ دلخواه را از پالت رنگ و يا ليست رنگها بريزيد و يا در properties رنگ آنرا انتخاب كنيد.
در صورتيكه همه‌ى رنگها را از يك نام مشترك در ليست رنگها كه قبلا اضافه كرده‌ايد، انتخاب كنيد مطمئن‌تر است و در هنگام خروجى مشكلى پيش نمي‌آيد. (و يا اينكه از دو رنگ آبى و magenta استفاده كنيد. البته در صورتيكه ديد مانيتور برايتان مهم نيست)
و اگر يك رنگ تركيبى را روى تصوير grayscale بريزيد آن تصوير در هر دو فيلم خواهد آمد( بسته به رنگ تركيبى كه برايش ساخته‌ايد) ولى با يك curve مشترك. و نتيجه ديوتن را به شما نخواهد داد. براى اين كار ميتوانيد از همان تكنيكى كه قبلا توضيح دادم استفاده كنيد.
در صورتيكه ميخواهيد از تركيب اينها يعنى داشتن ديوتن در فتوشاپ و ورود آنها در ليست رنگ فرى‌هند استفاده كنيد به من بگوييد تا توضيحات ديگرى را هم اضافه كنم.

rahmani

Member
در مورد آنتى كپي هم يك روش اينست كه پس از ساختن pattern و يا تصوير، در فرى هند يك شكل و يا نوشته‌ى دلخواه بر روى آن ايجاد كنيد( بدون رنگ و strock) و از همان تصوير و يا پترن در داخل آن paste contents كنيد و بعد هم اين شكل ايجاد شده را كمي حركت دهيد و يا بچرخانيد. اندازه‌ى پترن و شكل ايجاد شده و همچنين مقدار حركت ميتواند دقت آنرا تغيير دهد.

abozar

New Member
برای اینکه شما بتوانید یک فایل دو رنگ داشته باشید می توانید فایل تصویری خود را در فتوشاپ به صورت سیاه و سفید در بیاورید و آن را به صورت فایل Tif به نرم افزار فریهند برده و رنگ دلخواه خود را ساخته بعد با موس رنگ را گرفته و به داخل تصویر برده و موس را رها کنید تصویر شما به صورت یک تصویر دو رنگ می شود.
البته دوست عزیز من نمی دانم منظور از دو رنگ بودن تصویر چه بوده یعنی به صورت مجزا یا نه
من فایلهای دو رنگی که به چاپخانه می فرستم به صورت بالا درست می کنم و فایلی که برای چاپ می فرستم به صورت فایل فریهندی است.
دوست شما ابوذر

جدیدترین ارسال ها

بالا