قفل كردن آي دي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirtaher

New Member
:razz: مي خوام بدونم اگه من 2 مگ به آي دي يكي سند كنم آيا آي دي طرف قفل مي كنه؟

mehradmoein

Member
فکر نمی کنم که قفل کنه ولی اگه 2 gig بفرستی اون وقت حالا می شه راجبش فکر کرد.

irania

Member
من که تاحالا یه همچین چیزی نشنیده بودم!!!! تازه فکر کنم با این کار اینترنتت قفل کنه!
اگه میخوای آی دی کسی رو قفل کنی باید بری تو میل یاهو بعد 7-8 بار یا بیشتر پسورد طرفو اشتباه بدی، بعدش یاهو خودش میدونه چکارش کنه!

Sunboy454

Active Member
irania گفت:
من که تاحالا یه همچین چیزی نشنیده بودم!!!! تازه فکر کنم با این کار اینترنتت قفل کنه!
اگه میخوای آی دی کسی رو قفل کنی باید بری تو میل یاهو بعد 7-8 بار یا بیشتر پسورد طرفو اشتباه بدی، بعدش یاهو خودش میدونه چکارش کنه!
در این صورت ID برای یه مدت (فکر کنم 24 ساعت ) قفل بشه ؛ اما برای قفل شدن برای همیشه :

يه ای دي با ايميل در ياهو برايي خودتون بسازين

يه فيك پيج آماده کنيد ! و در قسمتی که آدرس ايميل براي فرستادن پسورد به اميل رو ميخواهد آدرسه کسی رو که

ميخواهين ای ديش لاک بشه وارد کنيد !

حالا بايد اين فيک پيج را به ای دي که خودتون ساختين ايميل کنيد و بايد از فيک ميلر استفاده کنيد . اما من هيچ

فيک ميلری رو سراق ندارم که بتونه سورس كد اچ تي ام ال رو بفرسته برايه همين ميل بمبر رو پيشنهاد ميکنم که قابليت

فرستادن سورس كد اچ تي ام ال رو داره ! خوب حالا ميل بمبرو طوری تنظيم کنيد که فقط 1 ميل به ای دي که خودتون كه ساختين بفرسته

در قسمت ميل تو : ای دي خودتون که ساختين در قسمته ميل فرم ای دي کسی که ميخواهين لاک کنيد

بعد از فرستادن ايميل به ای دي خودتون به ايميل خود رفته ! ميبينيد که يه فيک لاگين براي شما اومده ! حالا يوزر و پسورد اي دي که ساختين رو درست وارد ميکنيد و سند رو بزنين ! در اينجا ياهو به شما اخطار ميکنه ! شما اوكي کرده

و دوباره سند کنيد و ياهو يک اخطار ديگه ميکنه و تذکر ميده که این صفحه قلابيه شما سند رو زده و پسوورد این ایدي

برايه قربانی ارسال ميشه ! و ياهو ای دي اونو به خاطره دزديدن پسوورد شما برايه هميشه لاک ميكنه

-------------
نقل از mahmood-GxR @ PCSEVEN[dot]com

آخرین ویرایش:
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
این موضوع هیچ ربطی به انحمن نداره لطفا از مطرح کردن این موضوعات و ادامه دادن اینجور بحث ها جدآ خوداری کنید

موفق باشید

علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا