قرار دادن پسوند گیف در مالتی مدیا ................

apple00

Member
سلام دوستان من دارم یک پروژه میسازم با مالتی مدیا
بعضی ها تصاویر قرار میگیرن بعضی ها ارور میده
اینم ارورش بصورت عکس:
62978505665807111618.png

در ضمن تمام عکس هام با فرمت گیف هستش بعضی ها میشن بعضی ها نمیشن مثلا این تصویر یکی از اون تصاویر هام هستش میخواستم بدونم مگه این فرمتش گیف نیست چرا ارور باز میده تورو خدا سریع کمکم کنید منتظرتونم شدیدا
91178878655043586815.gif

منتظرتونم این تصویر بالا یکی از اون تصاویر هام هستش فرمتش گیف هستش نمیدونم چرا ارور میده؟خواهشا کم کنید منتظرتونم شدیدا

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم

هیچ اطلاعاتی در هدر فایل که صریحا GIF بودن فایل را مشخص کنه وجود نداشت ممکن است صرفا پسوند فایل gif باشه، برای بررسی صحت فرمت یکبار فایل را باز و یکبار دیگه اونو بصورت gif ذخیره و دوباره به برنامه وارد کنید

موفق باشید

apple00

Member
سلام علیکم

هیچ اطلاعاتی در هدر فایل که صریحا GIF بودن فایل را مشخص کنه وجود نداشت ممکن است صرفا پسوند فایل gif باشه، برای بررسی صحت فرمت یکبار فایل را باز و یکبار دیگه اونو بصورت gif ذخیره و دوباره به برنامه وارد کنید

موفق باشید

خب مشکل اینه ک ندارم دیگه پی اس دیشو واس همین میگم؟
میشه آخرش .gif اضاف کنم؟؟؟؟؟؟
منتظرتونم شدیدا

msnv

Well-Known Member
خب مشکل اینه ک ندارم دیگه پی اس دیشو واس همین میگم؟
میشه آخرش .gif اضاف کنم؟؟؟؟؟؟
منتظرتونم شدیدا

بله، تا آنجایی که اطلاع دارم MMB توانایی خواندن تصاویر ذخیره شده در photoshop را نداشت
کافیست تصویر را در Image-Viewer معمولی ویندوز اجرا و مجددا با نوع GIF ذخیره کنید (Ctrl+S)، اگه تعداد تصاویر زیاد هستند از ابزارهای کمکی که در اینترنت استفاده کنید مثل Batch-Image-Resizer

موفق باشید

apple00

Member
بله، تا آنجایی که اطلاع دارم MMB توانایی خواندن تصاویر ذخیره شده در photoshop را نداشت
کافیست تصویر را در Image-Viewer معمولی ویندوز اجرا و مجددا با نوع GIF ذخیره کنید (Ctrl+S)، اگه تعداد تصاویر زیاد هستند از ابزارهای کمکی که در اینترنت استفاده کنید مثل Batch-Image-Resizer

موفق باشید

میشه بیشتر توضیح بدین؟متشکرم

mbz2

Member
با اجازه اساتید محترم
فایل شما شاید واقعا پسوندش gif نباشه!
برای اطمینان از اینکه gif بشه کار خاصی نداره
فقط کافی با یک نرم افزاری مثل فتوشاپ بازش کنی و از منوی فایل save as کنیش با پسوند Gif تا مشکلت حل بشه
اما اگر از من سوال میکنی تصاویر با پسوند gif کیفیت بالایی ندارن و کارت رو خیلی بی روح میکنن
بهتره تمام این صفحه ای که عکسش رو گذاشتی با فتوشاپ بصورت یک عکس با پسوند Jpg درست کنی و بذاری زمینه کارت و بعد برای هر قسمتش از Hotspot و نوشتن اسکریپت استفاده کنی
البته شاید هم استفاده شما از تصاویر gif دلیل خاصی داشته که من نمیدونم
(اگه میشه اون عکسی که میگی وارد برنامه نمیشه رو اینجا بذار تا بررسی کنیمش)
موفق باشی

آخرین ویرایش:

apple00

Member
با اجازه اساتید محترم
فایل شما شاید واقعا پسوندش gif نباشه!
برای اطمینان از اینکه gif بشه کار خاصی نداره
فقط کافی با یک نرم افزاری مثل فتوشاپ بازش کنی و از منوی فایل save as کنیش با پسوند Gif تا مشکلت حل بشه
اما اگر از من سوال میکنی تصاویر با پسوند gif کیفیت بالایی ندارن و کارت رو خیلی بی روح میکنن
بهتره تمام این صفحه ای که عکسش رو گذاشتی با فتوشاپ بصورت یک عکس با پسوند Jpg درست کنی و بذاری زمینه کارت و بعد برای هر قسمتش از Hotspot و نوشتن اسکریپت استفاده کنی
البته شاید هم استفاده شما از تصاویر gif دلیل خاصی داشته که من نمیدونم
(اگه میشه اون عکسی که میگی وارد برنامه نمیشه رو اینجا بذار تا بررسی کنیمش)
موفق باشی

خب داداش ممنون اسکریپ هاشو باید کجا بنویسی و بذاری؟
اسکریپت هاشو میشه بدید منتظرتونم

mbz2

Member
اسکریپت چیو؟
خب دیگه با توجه به نیازی که دارین کدهای مورد نظر رو تویه محل مناسبش می نویسین دیگه!
من فکر میکنم شما منظور منو از پست قبلی خوب متوجه نشدین

apple00

Member
اسکریپت چیو؟
خب دیگه با توجه به نیازی که دارین کدهای مورد نظر رو تویه محل مناسبش می نویسین دیگه!
من فکر میکنم شما منظور منو از پست قبلی خوب متوجه نشدین

دوست عزیز منظورم این بود که اون اسکریپتی که باید نوشته بشه تا اون عکس اجرا باشه.اسکریپتش چی هستش؟

msnv

Well-Known Member
میشه بیشتر توضیح بدین؟متشکرم
سلام علیکم
میبخشید در مورد چه قسمتی را منظورتون هست؟
اگه بر روی تصویر دابل کلیک کنیم در viewer پیش فرض ویندوز یا همون image-viewer باز میشه (البته اگه preview پیش فرض بر روی برنامه دیگه ای مثل photoshop تغییر پیدا نکرده باشه، یا بر روی تصویر کلیک راست و از open-with گزینه windows-photo-viewer در win7 یا گزینه Image-Viewer (فکر کنم) در xp انتخاب کنید)

دوست عزیز منظورم این بود که اون اسکریپتی که باید نوشته بشه تا اون عکس اجرا باشه.اسکریپتش چی هستش؟
برای اجرای عکس یا هر فایل دیگه از دستور Run استفاده میکنیم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا