قرار دادن پسورد برای صفحات

amf64

New Member
سلام
می خواستم بدونم که میشه برای یه صفحه وب بدون استفاده از دیتابیس پسورد گذاشت؟
لطفا اگه چیزی دز این زمینه می دونین راهنماییم کنین!!
 

f_mostafa_f

Active Member
swish یه برنامه ای داره که به صورت فلش روی صفحات پسورد میذاره ولی به درد عمش میخوره چون کرکش وجود نداره...

اگه کرکش بود چیز بسیار عالیی بود...
 

mambolearn

Active Member
چند حالت داره :

فقط برای یک صفحه یا برای یک دایرکتوری ؟
اگر فقط برای یک صفحه میخوایین پسورد بذارین باید اون صفحه با یکی از زبانهای Php , Asp , Aspx , Cfm , Pl , Cgi, JSP نوشته شده باشه . حالا صفحات شما با چی نوشته شدن ؟
اما اگر برای یک دایرکتوری بخوایین پسورد بذارین بدون برنامه نویسی هم امکان پذیر هست .
لینکهای زیر میتونه به شما کمک کنه :
Protect whit password
htaccess

اگر صفحه شما HTML هست به لینک زیر مراجعه کنید . در اینجا با استفاده از جاوا اسکریپت برای یک صفحه پسورد گذاشته.
http://www.pagetutor.com/keeper/

یا علی
محسن فیروزمندان
 
آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
یک کد جاوا من قبلا دیده بودم ولی چون فقط با صفحات اچ تی ام ال کار می کرد فکر نکنم بدرد بخوره سویش هم کرکش هست ولی چون اکثار روی ویندوزها فلش پلیر نصب نیست بدرد نمی خوره
 

f_mostafa_f

Active Member
YTERROR گفت:
یک کد جاوا من قبلا دیده بودم ولی چون فقط با صفحات اچ تی ام ال کار می کرد فکر نکنم بدرد بخوره سویش هم کرکش هست ولی چون اکثار روی ویندوزها فلش پلیر نصب نیست بدرد نمی خوره
اشتباه گفتم سویش نبود...اسم دقیق برنامه اینه:

coffeecup falash password

اینو میگفتم کرک نداره...
 

YTERROR

Active Member
از من می شنوی من خودم یک فلش کار حرفه ای بودم ولی تویی اینترنت ساتهای فلش با این که 100 برابر سایتهای دیکه جذابیت داره و سخت تره طراحیشون جا نیافتاده اونم فقط بخاطر نبودن فلش پلیر و زمان بار گزاری
 

hamedfardin

Member
سلام دوست خوبم را حت تر از همه اينه كه اين كدي رو كه برات مينويسم بعد از تگ <body>در صفحه مورد نظر قرار بدي
<html>

<head><script language="javascript">

<!--Beginning of JavaScript

function password() {
Ret=prompt('You need a password to enter this page',"")
if(Ret=="iran") {
} else {
alert('Wrong Password. Try Again')
location = "javascript:password()"
}
}

// End of JavaScript-->

</script>
<!--this script by http://antiproxy.5u.com-->
<title>JavaFILE</title>
<base target="leftframe">
</head>

<body BGCOLOR="#ffffff" link="#CC0033" vlink="#333399" alink="#FF0000"
onLoad="password(); return true;">
<!--content start-->

<p align="center"> </p>

<!--content stop-->
</body>
</html> موفق باشي ...
 

f_mostafa_f

Active Member
ببینم این کد رو نمیشه از منوی view > source دید و به پسورد اون دسترسی پیدا کرد؟
 
ساده ترين حالت اينه که از کنترل پنل خود سايتت اين کار رو بکني البته کار سطح بالايي نيست ولي فکر کنم ميتونه کارت رو راه بندازه.... : از قسمت Password Protect Directories البته اگه داشته باشه
 

mambolearn

Active Member
مصطفی جان اگر از این اسکریپت استفاده بشه به راحتی میشه به همون روشی که گفتی پسورد رو دید .

-------
علیرضا جان
این روشی که شما فرمودی برای پسورد گذاشتن روی یک دایرکتوری هست . این دوست ما میخواد روی یک فایل پسورد بذاره ...


یا علی
محسن فیروزمندان
 

logical_82

Member
Hrh اگه هاست شما ‍Cpanel داره يه قسمت براي اين كار داره كه كارش حرف نداره .
اسم دقيقش يادم نيست اما يه چيز تو مايه هاي Password بايد توش باشه .
مثلا اينو نيگاه كنيد (كار خودمه) : http://5075664.com
user : borna
pass : 110
شرمنده من صفحه دوم رو نديدم!!!
راست مي گه واسه دايركتوريه
 
آخرین ویرایش:
خوب اشکالي نداره..... که واسه دايرکتوريه...... شما فايلت رو بزار تو همين دايرکتوري.... نيازت رو برطرف ميکنه...
 

mambolearn

Active Member
اشکال کار میدونی کجاس ؟
اگر شما یک سایت داشته باشی که مثلا با یکی از cms ها راه اندازی شده باشه و اون فایل هم کنار فایلهای این Cms باشه . اون موقع است که با قرار دادن پسورد برای فولدر سایت شما فقط با user & pass قابل دسترسی است .

البته این در صورتیه که حتما لازم باشه فایل کنار فایلهای دیگه قرار داشته باشه . اما اگر فقط بخواد برای اون یک فایل خاص پسورد بذاره و لزومی هم نداشته باشه که کنار دیگر فایلها باشه از این راه میشه استفاده کرد .


یا علی
 

amf64

New Member
سلام به همه دوستان
ممنون از اینکه به سئوال من جواب دادین
من بالاخره جوابمو گرفتم راستشو بخواین یه نرم افزار توپ پیدا کردم که این کارو با امنیت بالا انجام میده البته لطفا اگه بازم در این زمینه چیزی می دونین بگین چون این بحث می تونه برای خیلیها مفید باشه
مخلص همتون
 

f_mostafa_f

Active Member
میگم حالا اسم نرم افزار یا لینک دانلود رو بذار تا ما هم حالشو ببریم...
 

ARTA_ADOBE CO

Active Member
دوستان کد جاوا اسکریپ اگه به کار میبرید باید فایل خارجی ایجاد کنید بعد بهش لینک بدید اینطوری پسورد در سورس کد دیده نمیشه این آموزش خود مجید آنلاینه با جاوا اسکریپ راستش من نتونستم ازش نتیجه بگیرم
شما امتحان کنید ببینید میشه؟

http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=196
 

sohaib

New Member
اگر مي خواي هم رو صفحه ات رمز بزاري و هم نشه از منوي نمايش سورس آن را ديد
پس از يكي از زبانهاي زير استفاده كن
VB, VC, C#, JavaScript, PHP, ASP .NET
من خودم اين كار را باC# انجام دادم
خوب جواب داد
 

جدیدترین ارسال ها

بالا