قرار دادن سایت در سرور

mohsen3310

New Member
با سلام

من به تازگی یک سرور را کانفیگ کردم که کابران به طریق Dial up میتوانند کانکت شوند.

میخواهم صفحات وب را در این سرور قرار دهم که کاربران با وارد کردن آدرس در آدرس بار بتوانند به این صفحات دسترسی ÷یدا کنند.

در ضمن من از تنظیمات سرور چیزی بلد نیستم و تمام کارهایی را که تا کنون انجام داده ام از طریق مطالبی بود که در این انجمن مطالعه کردم .مطالب زیادی در مورد همین موضوع بود ولی همه انها گنگ و نا مفهوم (لا اقل برای من ) بود .

از دوستان عزیز خواهش می کنم که این موضوع را به صورت کامل از سیر تا ÷یاز (حتی طریقه نصب اجرا یا اضافه کردن نرم افزار جدید) توضیح دهید تا مورد استفاده من و سایر دوستان قرار گیرد .
در آخر دوباره تاکید می کنم که مطالب را به صورت کامل و مفهوم بیان کنید چون من در مطالبی که قبلا در انجمن خواندم (بطور مثال در این مورد ااکثر دوستان به IIS اشاره کرده بودند ولی من در هیچکدام از منو ها و ابزارهای Administrative tools و سی دی ویندوز و حتی اینترنت موفق به ÷یدا کردن آنها نشدم(شاید مشکل از من بوده است )) چیزی دستگیرم نشد.

در آخر از کلیه دوستانی که مرا در مورد این سرور و مسایل مربوط به ان راهنمایی کردند و خواهند نمود کمال تشکر را دارم .

ظمنا ویندوز من 2003 server enterprise میباشد.

iman_ebru

Active Member
فقط iis نیست.

اولین کاری که شما باید انجاب بدید نصب یک وب سرور هست که من Apache رو پیشنهاد میکنم.

در مورد نصب و تنظیمات این وب سرور هم قبلا خیلی بحث شده ( حتی اگه دوست داشتی iis هم همینطور ) .

لطفا اول جستجو کن بعد سوال

جدیدترین ارسال ها

بالا