فلش كليپ خليج فارس

این روزها نام خلیج فارس و گوگل در کنار هم زیاد شنیده ميشه ، آن هم به دلیل اعتراضی هست که به‌ خاطر استفاده نام مجعول خلیج عربی در گوگل ارث انجام شده است. بعد از این تغییر نام ، اعتراض‌های بسیار زیادی از طرف فعالان ایرانی و فارسی ‌زبان‌های اقصا نقاط دنیا انجام شده است.
طومار اینترنتی اعتراضی که به همین علت تنظیم شده ، به بيش از نیم میلیون امضا رسیده ، در صورتی این اعتراض به نتیجه خواهد رسید که یک میلیون نفر نسبت به تغییر این نام واکنش نشان دهند. چند دقيقه بيشتر از وقت شما رو نمی گيره ، پس شما هم اعتراض خود را اعلام كنيد.
بنده حقير نيز تصميم گرفتم حركتی هر چند كوچك در حد توان خود انجام دهم ، به همين منظور فلش كليپی با نام خليج فارس طراحی كردم ، اميدوارم از ديدن اين فلش كليپ لذت ببريد.

آخرین ویرایش:

macroflash

Active Member
بله..اما دوست عزیز..تقریبا 2 هفتس که گوگل نام اصلیه خلیج فارس برگردونده

* خدا كنه اين جورى كه شما ميگيد باشه ، يعنى تغيير نام به خليج فارس صورت گرفته باشه ، كه اين باعث خوشحالى من به عنوان يك ايرونى ميشه
905.gif

* اما تا اون جايى كه من اطلاع دارم ، بايد تعداد امضاها به 1 ميليون تا برسه تا اين تغيير نام صورت بگيره ، اما تا همين چند دقيقه پيش تعداد امضاها به 646153 تا رسيده بود ، البته دقيقه به دقيقه شايد هم ثانيه به ثانيه به تعداد غيرتمندان اضافه ميشه
1-20070210065344.gif

* خوب شايدم گوگل جان از خره شيطون پايين اومده باشه ، تخفيفى به ما داده باشه ، گفته باشه همون 646153 تا بسه
sarcastic_hanend.gif

* بعدشم فكر مى كنم اگه تغيير نام هم صورت گرفته باشه ، اين طومار اعتراض اينترنتى كه داريم دربارش صحبت ميكنيم ، بسته شده باشه ، اما تا الان كه باز بود و باز بودنش هم يعنى اينكه اعتراض هنوز ادامه داره و هنوز به نتيجه نرسيده
hmm2.gif

* در ضمن من اين فلش كليپ رو ماه پيش طراحى كرده بودم ، اما وقت نشده بود بزارمش واسه نمايش ، خوب الان گذاشتم اينجا { فروم جايى ست براى تبادل نظر - مجيد علوى (ع) } ،
تا نظر برو بچ مجيد آنلاينى رو هم بدونم ، خوب به نظر شما اين كار اشكالى داره
s151.gif

mohsensemsarpour

کاربر فعال
حق از طریق حق به حق دار می رسه ، که توی کلیپ شما این موضوع کاملا گوباست
موفق باشید
زنده باد ایران و ایرانی

NAKOOT

Well-Known Member
کوتا ولی پر مفهوم ...
47b20s0.gif

با اینکه ساده به نظر می رسه ولی معلوم هستش برای ایده‌ی کار وقت گذاشتی