فروش كارتهاي حرفه اي سري Nvidia Quadro با قيمت عالي

armannet

Banned
فروش كارتهاي گرافيك حرفه اي مخصوص طراحان گرافيك
قابل توجه متخصصان در زمينه هاي:
Maya
3d Studio Max
Photoshop
AutoCad
Solidworks
Catia
, ...

و نرم افزارهاي تخصصي نقشه برداري

armannet

Banned
كارت‌هاي فوق داراي قابليتهاي فراواني ست كه آنها را از كارتهاي معمولي و 30000 توماني بازار تميز مي‌دهد و باعث برتري بي چون و چراي آنها در نرم افزارهاي گرافيكي مي‌گردد همانند داشتن ساپورت سخت افزاري OpenGL و Microsoft DirectX

The card includes hardware overlays, quad buffered stereo support, back Buffers and other features which are designed to appeal to users of advanced 3D applications. The card also comes with OpenGL driver presets for every major CAD and 3D Application, this helps you utilize the cards maximum performance

armannet

Banned
اين هم از تصوير كارت

900-front.jpg

armannet

Banned
اين هم از حافطه فوق سريع سامسونگ (2.5 نانو ثانيه - حداقل 4 برابر سريعتر از كارتهاي معمولي)

ram.jpg

Parham

Well-Known Member
میتونی‌ یک سری مشخصات در مورد قیمت و گارانتی‌ این کارت ها هم بدی ؟

armannet

Banned
مشخصات

OVERVIEW
THE STANDARD FOR PROFESSIONAL GRAPHICS
The NVIDIA Quadro®4 8X AGP XGL offers twice the bus bandwidth between the processor and the graphics card, increasing data throughout for graphically intense applications. Quadro4 8X AGP also features NVIDIA's revolutionary nView™ multi-display technology offering improved productivity for every workstation professional.

The NVIDIA Quadro4 980 XGL comes standard with 128MB of on-board DDR SDRAM graphics memory, nfiniteFX II™ programmable graphics pipeline, Lightspeed Memory Architecture II (LMA II) and dual DVI-I outputs.

KEY FEATURES & BENEFITS
NVIDIA Quadro®4 XGL - Professional Graphics Architecture
Integrates workstation-specific functionality to accelerate OpenGL and DirectX professional applications. This results in the industry's fastest application performance and highest image quality.

Double the AGP bandwidth for increased application performance
Offers twice the bus bandwidth between the processor and the graphics card, increasing data throughput for graphically intense applications.

Lightspeed Memory Architecture II (LMA II) - Performance Memory Management
Supports 128MB DDR unified graphics memory. This memory is dynamically allocated between graphics subsystems for maximum memory utilization. Furthermore, LMA II intelligently optimizes data transfer across NVIDIA's patented crossbar memory controller, delivering blistering sustained data rates.

NVIDIA nView™ - multi-display software
Sets a new standard in workstation productivity by delivering unprecedented stability, image quality and performance. No other solution features rock-solid stability with productivity-enhancing functionality, all seamlessly integrated into the Windows environment.

PERFORMANCE FEATURES
256-bit NVIDIA Quadro®4 980 XGL graphics core
AGP 8X/4X/2X and AGP Texturing Support
128-bit DDR memory interface
128MB DDR SDRAM
NVIDIA nfiniteFX II programmable graphics pipeline
NVIDIA Lightspeed Memory Architecture II
Hardware overlay
Hardware antialiased lines
Two-sided lighting
Full-scene antialiasing
2nd-generation occlusion culling
Dual 350MHz RAMDACs
Maximum Resolution 2048x1536 @ 75Hz
OpenGL quad-buffered stereo
NVIDIA Unified Driver Architecture (UDA)
Microsoft DirectX 8.1, OpenGL 1.3 Optimizations and Support

PACKAGE CONTAINS
PNY NVIDIA Quadro®4 980 XGL AGP Graphics Board
CD-ROM Containing:
Drivers for Windows XP, 2000 & NT Including DirectX 8.1 and OpenGL 1.3 support
Detailed Installation Guide (Multi-Language)
NVIDIA® nView Desktop Manager Guide
NVIDIA® Display Properties User Manual
Quickstart Installation Guide
2 - DVI-I to VGA Adapters
Quadro® Application Utilities CD-ROM (MAXtreme™, POWERdraft™)

OPERATING SYSTEMS
Windows® XP (WHQL Certified)
Windows® 2000 (WHQL Certified)

Windows NT® (WHQL Certified)

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
IBM or 100% PC compatible with genuine Intel Pentium III or AMD Athlon class processor or higher
One available AGP 2.0 compliant slot or better
128MB system memory
CD-ROM or DVD-ROM drive
Windows XP, 2000 or Windows NT4.0 (Service Pack 5 or 6)
20MB of available disk space for full installation
VGA or DVI-I compatible monitor

آخرین ویرایش:

armannet

Banned
توضيح مختصر و فارسي

AGP 4X,8X
Dual RAMDAC 350MHz
2048*1536
حافطه فوق سريع سامسونگ - 2.5 نانو ثانيه

ساپورت سخت‌افزاري OpenGL و DirectX ( 3 بعدي واقعي)

3 كانكتور:
VGA
DVI-I
Stereo Connector براي اتصال عينكهاي حرفه‌اي جهت ديد سه بعدي (عينك حرفه‌اي ساخت امريكا نيز موجود مي‌باشد)- چنين ويژگي در هيچيك از كارتهاي موجود در بازار يافت نمي‌شود

ساپورت چند مانيتوري با تكنولوژي منحصر به فرد NVidia nview

اين كارتها در تقريبا تمامي نرم‌افزارهاي گرافيكي قدرتمند به ويژه 3dMax بي‌رقيب هستند.

طول كارت تقريبا به اندازه يك مادربرد معمولي ست! لذا پيش از خريد مراقب باشيد.

اين كارتها در ديگر كشورها نه به صورت تك بلكه بيشتر در كامپيوترهاي ساخت Dell- IBM- HP به فروش مي‌رسد.

============== سؤالي كه معمولا پرسيده مي‌شود اين است كه رابطه اين كارتها با كارتهاي گران قيمت Voodoo چيست؟

شركت معظم NVidia در سال 2000 شركت 3dfx سازنده كارتهاي Voodoo را خريد.

تصوير كارت Voodoo:

graphics.jpg

در مورد گارانتي:
ابتدا تصميم بگيريد كه آيا نوي اين كارتها را مي‌خواهيد يا كمي كاركرده (حدود 6 ماه)

قيمت كاركرده حدود نصف قيمت نو

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز ... بهتر هستش برای اطلاع همه یک لیست از قیمت کارت های خودتون قرار بدین .... مرسی‌ ! من خودم دنبال SLI هستم اما نه با این قیمت های سر سام آور ... بیشترهم دنبال کارتی‌ هستم که برای بازی باشه اما تو هیچ زمینه کم نیاره ! به هر حال منتظر قیمت ها و مشخصات کارت ها هستم حالا چه از این خانواده چه از مدل های دیگر ...

armannet

Banned
دوست محترم
از اين كارتها براي بازي هم مي‌توان استفاده كرد - البته بسيار قدرتمندتر از كارتهاي قوي كه صرفا براي بازي مناسب است.
در ضمن با توجه به اينكه كارتهاي SLI خروجيهاي مناسب براي ساپورت عينك رو ندارند در حال حاضر روي آنها كار نمي‌كنيم.

بعلاوه قيمت اين كارتها مشخص است. مي‌توانيد قيمتها را خود در اينترنت جستجو كنيد. در تهران هم اگر پيدا كرديد
مقايسه كنيد. قيمت بالاي اين كارتها با توجه به كيفيت برتر آنهاست. در ضمن ما تخصصي فقط روي NVidia Quadro و 3DLabs كار مي‌كنيم كه همگي هم اصل و ساخت تايوان هستند.

قيمت ها: قيمت نو - قيمت كاركرده

Nvidia Quadro 4 XGL 700
قيمت:‌ 000 540 - 000 240
حافظه پر سرعت: 128مگا بايت

Nvidia Quadro 4 XGL 750:
قيمت:‌ 000 650- 000 270
حافظه پر سرعت: 64 مگا بايت

Nvidia Quadro 4 XGL 980:

قيمت:‌ 000 540 - 000 300
حافظه پر سرعت: 128مگا بايت

3dLabs Wildcat 6110:

قيمت:‌ موجود نيست- 000 200
حافظه سرعت: 208مگا بايت

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
ببخشید که من البته در این تاپیک باز هم سوال می‌کنم ... من حقیقت از لحاظ گرافیک مشکلی‌ ندارم خودم الان x880 برای ATI رو سیستم دارم اما باز هم با توجه به گسترش گرافیک بازی ها جواب نمیده ... برای همین می‌خوام دنبال سیستم گرافیک باشم که بتونه از همه لحاظ چه از لحاظ صحنه سازی چه از لحاظ Lighting و همه چیز اونجوری که بشه از اون لذت برد ! حالا خروجی‌ عینک داشته باشه یا چند تا مانیتور ساپورت کنه یا ... زیاد مهم نیست ... مهم قدرت این کارت ها هستش ... ممنونم میشم اگر در حد اطلاعات شما چیزی در این زمینه میتونید به من کمک کنید یا مدلی‌ دارید در لیست خودتون که بتونه این کار هارو انجام بده به من معرفی‌ کنید ... باز هم ممنون

Parham

Well-Known Member
مثلا الان کارت گرافیکی‌ مانند GeForce 7800شاید خیلی‌ خوب باشه برای کسی‌ مثل من ... می‌خواستم در ضمن بدونم که الان سیستم SLI یا nvidia nForce 4 SLI تو ایران هستش و اگر هستش قیمت آن در چه حدود هستش ...

armannet

Banned
سري GeForce فقط به درد بازي مي‌خوره
اگر براي طراحي و بخصوص 3DMax كارتي رو مي‌ خواهيِ فقط Quadro آنهم با اين قيمت مناسب
با اين قيمت كسي كارتي با اين كيفيت نمي‌ده
تعريف لازم نيست- بهتره خودت يك سرچ تو اينترنت بكني
در ضمن سري كوادرو Lighting رو در هاردور ساپورت مي‌كنه !

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
خوب پس من باید به دنبال همون سری GeForce باشم یا اخرشم پول جمع کنم SLI بخرم ... آیا شما اطلاعات در مورد قیمت این کارت ها - SLI - دارین یا اینکه آیا تو ایران هستش یا خیر چون من یکی‌ 2 تا دیدم اما به صورت اینکه شرکتی‌ وارد کرده باشه و گارانتی‌ داشته باشه نبود ... باز هم ممنون بابت اطلاعات که دادید

armannet

Banned
همونطور كه مي‌بيني اين كارتها بسياري از خضوضيتها رو برخلاف كارتهاي ديگه به صورت سخت افزاري ساپورت مي‌كنن. نتيجه مشخصه، در سايت زير مي‌تونين تست هاي مختلفي كه با اين كارتها گرفتن رو ببينيد

Key Features:

Hardware overlay planes
Hardware antialiased lines
Two-sided lighting
Full-scene antialiasing
2nd-generation occlusion culling
LMA II
2048x1536 per display
nfiniteFX II Engine

سايت:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/print/3dsmax5-980xgl.html

armannet

Banned
par_ham گفت:
خوب پس من باید به دنبال همون سری GeForce باشم یا اخرشم پول جمع کنم SLI بخرم ... آیا شما اطلاعات در مورد قیمت این کارت ها - SLI - دارین یا اینکه آیا تو ایران هستش یا خیر چون من یکی‌ 2 تا دیدم اما به صورت اینکه شرکتی‌ وارد کرده باشه و گارانتی‌ داشته باشه نبود ... باز هم ممنون بابت اطلاعات که دادید

ما به صورت شركتي به شما كارتها رو مي‌ديم - با گارانتي
كارتها هم تايوان اصل هست

به هر صورت ما در خدمت هستيم.

Parham

Well-Known Member
باز هم ممنون اما جواب من را به طور کامل ندادین من می‌خواستم بدونم که از خانواده SLI این شرکت هم کارتی‌ دارین یا نه اگر پاسخمثبت هستش می‌خواستم قیمت این کارتها را بدونم ...

armannet

Banned
دوست محترم
فراموش كردم به شما بگويم
سعي كنيد در خريد كارتهاي SLI دقت كنيد. اين كارتهاي مشكلاتي در سازگاري با ديگر قطعات و كامپوننتها دارند كه حداقل در ايران مناسب نمي‌باشد و نياز به ساپورتهاي گوناگون از طرف سازندگان مادربرد، سازنده خود كارت و ... دارد و به راحتي كارتهاي معمول نيست.
توجه داشته باشيد كه در صورت بروز اين مشكلات در ايران از ساپورت برخوردار نخواهيد بود.
اگر در اينترنت قدري جستجو كنيد به اين مطلب بيشتر پي خواهيد برد.

Parham

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز ... حقیقت من بیشتر برای استفاده در بازی ها نیاز به کارت گرافیک قدرتمند دارم ... مشکلی‌ از لحاظ ساپورت مادربرد ندارم ، چون مادربرد مخصوص این سیستم هم توسط یکی‌ از دوستان می‌شه گیر آورد الان مشکل اساسی‌ من پیدا کردن کارت های SLI هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا