اگر داريد بگذاريد من هم آخرين نسخه اين برنامه كه 2.04 هست رو دارم ميگيرم ميريزم همه حال كنن
arashsoft Well-Known Member May 6, 2005 #1 اگر داريد بگذاريد من هم آخرين نسخه اين برنامه كه 2.04 هست رو دارم ميگيرم ميريزم همه حال كنن
iman_ebru Active Member May 6, 2005 #2 بنظر من طبق قوانین مجید آنلاین گذاشتن لینک برنامه کرک یا نال شده درست نیست
Salar Active Member May 10, 2005 #3 این دوستمون لینک کرک یا نال شده نمیخوان فارسی ساز Invision Power Board رو میخوان!!!
I iran-javan.net Member May 11, 2005 #5 در سايت ايران -جوان است .بايد حتما عضو شويد با اجازه مدير سايت www.iran-javan.net/forum
Salar Active Member May 11, 2005 #6 من لینک این فارسی ساز رو اینجا قرار میدم...امیدوارم ناراحت نشی دل انگیز. http://s4.youshareit.com/files/79399d722eb2be3f1a00b99594ef76e7.html پسورد فایل www.iran-javan.net موفق باشید.
من لینک این فارسی ساز رو اینجا قرار میدم...امیدوارم ناراحت نشی دل انگیز. http://s4.youshareit.com/files/79399d722eb2be3f1a00b99594ef76e7.html پسورد فایل www.iran-javan.net موفق باشید.
arashsoft Well-Known Member May 12, 2005 #7 کامله؟ همه فایل های زبان؟؟ ضمنا کسی می دونه از کجا میشه مد Ipb رو پیدا کرد اگر دارید بگین ممنون از همه از ایران جوان هم ممنون
کامله؟ همه فایل های زبان؟؟ ضمنا کسی می دونه از کجا میشه مد Ipb رو پیدا کرد اگر دارید بگین ممنون از همه از ایران جوان هم ممنون
I iran-javan.net Member May 12, 2005 #8 خواهش مي كنم وظيفه من بود من كه در سايتم داشتمش دوست داشتم شما هم داشته باشيد
iman_ebru Active Member May 15, 2005 #9 iran javan عزیز - از این تریپت که کم نمیاره خیلی خوشم میاد. آرش خان شرمنده من به عنوان تاپیک توجه نکردم و فقط متنش رو خوندم . منم یه نسخه دارم ولی نمیدونم ترجمه کدوم ورژن هست. به نظرم ترجمه دوست خوبم پیمان هست
iran javan عزیز - از این تریپت که کم نمیاره خیلی خوشم میاد. آرش خان شرمنده من به عنوان تاپیک توجه نکردم و فقط متنش رو خوندم . منم یه نسخه دارم ولی نمیدونم ترجمه کدوم ورژن هست. به نظرم ترجمه دوست خوبم پیمان هست
I iran-javan.net Member May 16, 2005 #11 در سایت من هم فارسی ساز است و هم برنامه جدید در خدمتم می توانید دانلود کنید
joonevarekhoda New Member Jul 7, 2006 #18 doostan age kesi Rahnamaye Install IPB 2.1.6 ro bar roye 275mb.com midone bezare !!
up in Smoke Tour Member Jul 16, 2006 #20 من يهمد تشكردارم اما هنوز كامل نيست خيلي خوب كا نمي كنه اگه مي خواي همونو برات اينجا بزارم تست كني؟؟؟؟
من يهمد تشكردارم اما هنوز كامل نيست خيلي خوب كا نمي كنه اگه مي خواي همونو برات اينجا بزارم تست كني؟؟؟؟