[erfan];733470 گفت:
سلام ...
مرسی دوست عزیز ...
در مورد ارائه ندادن کار مذهبی به نظرم دیگه یه خورده کسل کننده شده که کارها رو همه در یک سبک خاص آماده کنم ....
موفق باشید.
عرفان
سلام
باز هم مجبورم اولا و ثانیا راه بندازم...
عرفان عزیز!
اولا مطمئن باش اگه کارهات تکراری و کسل کننده بود ، این همه بچه ها اصرار به ادامه اش نداشتند، این که فقط حرف من نیست، در همین تاپیک ببین چند نفر با کناره گیری ات از کارهای مذهبی مخالفت کرده اند.
ثانیا دلیلی نداره شما فقط با همین سبک به کارت ادامه بدی(هر چند که به شخصه تقریبا همه کارهات تو این انجمن رو دارم و ازشون لذت برده ام) اما اگه خودت از این سبک (عرفانیسم) خسته شده ای، ذهنت رو بشکن و از اول ایده ای کاملا متفاوت و روشی جدید ایجاد کن. هر کی ایده اش تکراری شد باید بزنه بغل؟
ثالثا اگه سبکت تکراری شده ، با این منطق اشتباه ، دیگه تو همه زمینه ها باید کار رو کنار بگذاری، چون همه جا یک سبک و سیاق داری.
رابعا مگه ما میذاریم این کارهای فاخر مذهبی دیگه تولید نشوند، اگه خودت دوستشون نداری طرفدار زیاد دارند، یه علت ساده اش این که معمولا کارهات تو تاپ گالریه و معمولا بچه ها خیلی خوب استقبال می کنند.
پس داداش عرفان گلم، یه بیانیه بده و حرفت رو پس بگیر تا دل همه رو شاد کنی (البته اگه خودت هم با حرفانم موافقی) ... یاعلی