صاحب حق

ARTA_ADOBE CO

Active Member
دوست من از نظر طراحی موردی نداره اما از نظر تمیزی نوشته های شکسته دارای alias یا رنجه زیادیه !
بگو از چه نرم افزاری استفاده میکنی تا بهت بگم چی کار کنی کارت تمیز بشه...

cold

Member
با نظر آرتا موافقم . حتی اگه اونها رو با پن تول در میاوردی خیلی تمیز میشد . اما میشه گفت خود کار قشنگه . :)

ne_designer

Member
سلام
كارت خيلي قشنگ شده استاد
اما كل كارت يه ايراد كوچولو داره
اگه اون نوشته وسط رو با چليپا مي نوشتي هم رنجه رنجه نمي شد هم خيلي قشنگ تر بود
بابا اين كلك از نظر قواعد خوشنويسي اصلا به كل ايراد داره اما چليپا دنياي زيبايي نستعليقه
اگر يه موقع هم مثلا خواستي از شكسته نستعليق استفاده كني مثل الان خودت با دست بنويس و اسكن.
يا علي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اتفاقا کلک به نظر من خیلی خوب کار میکنه و اگر درست باهاش کار بشه هیچ مشکلی نداره. راه حلش هم اینه که متن رو تا جایی که میتونی تو کلک زوم کنی و بعد کپی کنی تو فتوشاپ و در اخر هم سایزش رو تو فتوشاپ کم کنی اینطوری کیفیتش هم خوب میشه.

در مورد کارت هم من که خوشم اومد قشنگ شده البته اگر چیزایی که بچه ها گفتن رو هم رعایت کنی بهترتر میشه.

موفق باشی
سارا

mashreghi

Member
کار خوبی شده فقط اگر نوشته نستعلیق و بک گراند های ترام اون کمی پائین تر بیاد بهتره . حتی اگر پائین طرح رو برای کاری آماده کردی دقت کن نقطه حق در ترام پشت اون کمی ناجور وبالا به نظر می رسه . کار خوبی شده

ARTA_ADOBE CO

Active Member
بهترین راه استفاده از پرینتر مجازی adobbe acrobat professional است بعد از نصب این نرم افزار که reader آن مجانیه و به درد ما نمیخوره در قسمت پرینتر ها این پرینتر اضافه میشه حالا در چلیپا و یا در کلک که محیطشون برداریه بخواهید پرینت کنید میتونید پرینتر adobe را انتخاب کنید حالا سندتون مستقیم به PDF تبدیل میشه و با حداکثر کیفیت میتونید وارد photoshop کنیدش !!!

سوالی بود بگید...

nima_dsnr

کاربر VIP
آخ چی گفتی آرتا که گل گفتی .:. برم امتحانش کنم ببینم چی در میاد ...

البته دو مورد چلیپا چون توی کرل وکتور میشه و هرچقدر میخای میتونی بزرگش کنی هیچ چیزی نمیتونه بهتر از کرل باشه... تازه کرل psd هم که سیو میکنه دیگه خیلی بهتره.

اما در مورد کلک ...

جدیدترین ارسال ها

بالا