شمارنده 2 تا 2 تا می شمره

masima

Member
سلام من توی ایندکسم یک اسلاید شو گذاشتم(اینکلود کردم) و همین باعث شده شمارنده صفحه هر بار 2 تا بشمره !
(در واقع با وجود اسلایدشو صفحه دوبار رفرش میشه و همین باعث 2 تایی شمردن شمارنده میشه)
شمارنده درست کار میکنه اگه تو صفحه اسلایدشو نذارم. البته اسلایدشو خودش به تنهایی مشکلی نداره ولی وقتی توی ایندکس اینکلود می کنم برای نمایش اولین تصویر پیش فرضش باید روش کلیک کنم در حالی که وقتی به تنهایی امتحانش میکنم مشکلی نداره و کامل لود میشه .
کسی می تونه راه حلی ارائه کنه ؟ ممنون

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
اگه میشه کد اسلاید شو و بازدیدشو بزارید !
ممکن هست که اسلاید شو شما از iframe استفاده کنه و چوا irfame هم مثل یک صفح جدید در سایت هست شمارنده 2 بار بشماره !
حالا اگه امکانش هست بیا و یه جوری کد شمارنده رو از iframe بردار ! البته اینایی که گفتم حدسی هست چون کد شما رو ندیدم
موفق :rose:

masima

Member
از iFrame استفاده نمی کنم ؛ در هر صورت خلاصه کدها رو میذارم :
(یه مورد دیگه اونم این که امروز وقتی کد بازدیدم رو روی سرور گذاشتم ، دیدم اصلا اجرا نمیشه ؛ فایل text رو ایجاد نمیکنه روی سرور و وقتی دستی درستش کردم نمی تونست هیچ تغییری توی محتوای اون بده و عملا کد شمارنده م هیچ کاری نکرد ؛ در حالی که روی سرور مجازی هیچ مشکلی نداره ؛ دلیلش چیه ؟ )

کد :

کدها رو پیوست میکنم

پیوست ها

• code.txt
    2.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

hasanak852

Active Member
اگه کار با دیتابیس رو بلدی اصلا نیازی به فابل تکست نداره
از دیتابیس استفاده کن
خیلی بهتره
مثلا من تو هدر سایتام اینجوری میذارم:
PHP:
$id=GetNumRows("counter")+1;
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$time=time();
$page=$_SERVER["HTTP_HOST"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
$come_from=@ $_SERVER["HTTP_REFERER"];
$result=mysql_query("INSERT INTO `counter` (`id`, `ip`, `time`, `to`, `from`)
VALUES ('$id', '$ip', '$time', '$page', '$come_from');");
دیگه مشکل دوتا شمردن رو هم نداری

آخرین ویرایش:

masima

Member
روش دیتابیس رو هم امتحان کردم ؛ ممنون ولی بازهم شمارنده 2 تا می شمره ، دلیلش هم فقط اسلاید شو هست ؛

در ضمن یه سوال : این روش باعث میشه یک دیتابیس خیلی خیلی بزرگ و حجیم ایجاد شه ! احتمالا باید هر چند وقت یکبار اون رو پاک سازی کنیم آره ؟

hasanak852

Active Member
حجمش بستگی به تعداد بازدید داره
مثلا تو دیتابیسم حدود 5500 تا بازدید یک مگابایت فضا اشغال کرده
اگه میخوای کمتر بشه اطلاعات اضافی رو ذخیره نکن
در هر صورت استفاده از فایل هم حجم بالایی میبره
----------------------------------
کجای مشهدی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا