سیستم قوی برای کار با Maya و 3DMax

DVB2SAT

New Member
دوستان من میخواستم کار با Maya و 3DMax کنم .
البته فکر میکنم سیستم فعلی من براش ضعیفه.

Cpu : Dual Core 4 mb catch
Ram : 1gig Giel
VGA : Gforce 7300gs

دوستان من میخواستم یه سیستم قوی برای کارهای این چنینی بهم معرفی کنید.
بهتره AMD ببندم یا Intel ?

3D Art

Member
سلام
شک نکن که اینتل بهتره مخصوصا تو 4 هسته ای ها amd اصلا هیج جایی نداره برای یه سیستم معمولی کار با مکس Q6600 اینتل
گرافیک اگه مایه داری quadro بگیر اگه نمیخوای زیاد پول خرج کنی 4870 اگه بازم نه که دیگه دوستان دیگه کمک کنن
ولی با این سیستم کارای هیولا میتونی انجام بدی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من سی پی یو 4 هسته ای دارم ازش هم خیلی راضیم بعدش هم این بحث زیاد شده تو سایت که amd بهتره یا intel

CPU AMD Phenom 9950/2.5GHz
M3A مادربرد ايسوز اي ام دي مدل
2X2GB ram 1066 Germon
500 GB Hard 32 mnax
power green 530real
VGA 9500 (1GB) sparkle

خیلی هم ازش راضیم

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
اول همیشه باید ببینی چقدر میتونی هزینه کنی .
ضمنا من فکر میکنم برای شروع همین سیستمی که دارید شاید تا چند ماه تا حتی یک سال به راحتی براتون پاسخگو باشه . ( البته منکر این هم نیستم که هر چی سیستم قوی‌تر باشه سرعت پیشرفت شما هم میتونه بیشتر بشه )
الان با ۵۰ تومن بالا پایین هم سیستمتون میتونه کلی تغییر کنه .
اینجا میتونی مقایسه CPU ها را تو کار با مکس ۹ ببینی :

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/3D-Studio-Max-9,836.html

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
توی تاپیک سخت افزار جای یه سری سیستم از بچه ها با تست های رندر مشهور برای هر سیستم خالیه

من شخصا intel رو ترجیح میدم چون کش بسیار بالاتری نسبت به amd داری

همونطور که سروش هم اشاره کرد باید اول مشخص کنی چقدر می تونی پول بذاری

موفق باشی

reza_1001

Well-Known Member
سلام
شک نکن که اینتل بهتره مخصوصا تو 4 هسته ای ها amd اصلا هیج جایی نداره برای یه سیستم معمولی کار با مکس Q6600 اینتل
گرافیک اگه مایه داری quadro بگیر اگه نمیخوای زیاد پول خرج کنی 4870 اگه بازم نه که دیگه دوستان دیگه کمک کنن
ولی با این سیستم کارای هیولا میتونی انجام بدی

سلام
اولا بهتره که شک داشته باشه چون مدلهای جدید amd وارد بازار شده اند.
دوما نمی دونم چرا تو ایران همه فکر می کنن با cpu های مخصوص بازی میشه معجزه کرد
با این cpu ها فقط داداش سیاه می تونی بسازی
تازه داداش سیاه هم با زئون ساخته شده !:wink:

Active Member
دوست عزیز :
سی‌پی‌یو چهار هسته‌ای مخصوص کارهای سه بعدی ساخته شده نه بازی .
بازی بیشترین قدرتی که نیاز داره مربوط به کارت گرافیک میشه نه سی‌پی‌یو .
معمولا هم اینطوری بخوان بگن میگن فلان کارت گرافیک مخصوص بازی ساخته شده نه فلان سی‌پی‌یو .
ضمنا اون مقایسه که گذاشتم به راحتی میتونه مشکل این دوستمون را از نظر سی‌پی‌یو حل کنه .
فقط میمونه این که اگر بخوان سی‌پی‌یو خیلی بالا بگیرن .
مثلا اگه بخوان Core i7 بگین حدود حداقل ۳۰۰ هم باید بابت مین هزینه کنن .
پس به نظرم چندان روی amd یا intel بودن سی‌پی‌یو بحث نشه بهتره ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دوستان لطف کنن و هر موضوع رو در تایپیک مخصوص خودش بحث کنن.دوست عزیزم متین درست می گن.تو بخش سخت افزار دوستان زحمت کشیدن و مدل های خوبی رو معرفی کردند.لطفا به بخش مورد نظر برین.
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=215

3D Art

Member
دوست عزیز reza جان بازی نهایتا از دو هسته میتونه استفاده کنه و تعداد برنامه هایی که از 4 هسته میتونن استفاده کنن خیلی کمه
این رو که قبول داری!

reza_1001

Well-Known Member
دوست عزیز reza جان بازی نهایتا از دو هسته میتونه استفاده کنه و تعداد برنامه هایی که از 4 هسته میتونن استفاده کنن خیلی کمه
این رو که قبول داری!

اما نه در بازیهای جدید که از چهار هسته استفاده مکنند!:rose:

3D Art

Member
شما اسم بازی رو بگو من با مدرک ثابت کنم که نه! در بازیها فقط و فقط فرکانس مهمه البته هسته هم تا 2 تا اهمیت داره

راستی شما گفته بودید cpu های مخصوص بازی ! cpu های مخصوص کارهای سه بعدی کدوما هستند ؟!!!

saeid3d

Member
سلام خدمت تمامی دوستان . با احترام به همه نظرات
بیایم از سوال اصلی دور نشیم :
باید توجه داشت که در 90% نرم افزارهای فعلی سه بعدی ساز ،اصلی ترین قطعه سخت افزاری ، پردازنده دستگاه می باشد که در حال حاضر به جزء پردازنده phenon II روی سوکت AM3 تمام پردازنده های نسل core i7 که شامل 920 ، 940 ، 965 می باشند با اختلاف فاحشی از رغیب AMD خود بسیار تواناتر هستند ، که قیمت آنها به ترتیب ( 320،000 تومان - 550،000 تومان - 1،100،000 تومان می باشد )
قطعه دوم حجم رم و سرعت رم دستگاه می باشد که در حال حاضر سرعیترین رم ، رم های corsair با فرکانس 2000 در نوع DDR3 هستند که حداقل یک ماژول 6 گیگا بایتی ( 3 2X ) لازم است ، که قیمت حدودی آنها 500،000 تومان می باشد .
قطعه بعدی کارت گرافیک دستگاه می باشد که در رده غیر صنعتی بهترین آن 4870x2 شرکت AMD-ATI است آن هم به دلیل وجود 2 گیگ وی رم GDDR5 در فرکانس 3.4 گیگا هرتز است . که قیمت آن حدود 600،000 تومان می باشد با سوکت PCI X2 است . ( قابل توجه دوستان که در رده صنعتی کارت گرافیک Quadro مدل 5600 بهترین است با قیمت حدود 3،700،000 )
قطعه دیگری که تاکنون مورد توجه دوستان نبود هارد دستگاه می باشد . که از اهمیت بسیار بالایی بخصوص در پروژه های سنگین برخوردار است که از بهترین انها می توان به SSD های پرسرعت امروزی و یا هاردهای SAS و ُاسکازی با 15000RPM اشاره کرد .
و در انتهای نباید فراموش کرد که تمام این قطعات بدون یک مادربرد ورک استیشن و یک سیستم خنک کننده پر قدرت ارزش چندانی ندارد . زیرا تنها مادر بردهای حال حاضر دنیا که این پردازنده ها را باسوکت LGA 1366 ساپورت می کنند و چیپست X58 شرکت Intel هستند که قیمتی زیر 350،000 تومان ندارند .
که ما به تازگی 3 دستگاه ورک استیشن برای شرکتمون با مشخصات زیر تهیه کرده ایم
CPU: core i7 940
mainboard : P6T WS Professional
Ram: 12G DDR3 Bus 2000 corsair
VGA : 4870x2 Asus
SSD: 32G Intel
.
.
.
که بزودی نتایج تست عملی این دستگاه ها را در نرم افزار 3Ds max2009 64Bit در Render و Viewport در اختیار دوستان قرار می دهیم .

Active Member
ممنون از اطلاعات دقیق و خوبتون .
تمام گفته‌هاتون درسته و قبول دارم .
خلاصه هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخورید .
یه رندر با سی‌پی‌یو core i7 965 دیدم .
فوق‌العاده سرعت بالایی داره .
مثلا اون کاری که من دیدم با این سی‌پی‌یو رندرش ۲ ساعت زمان برده بود فکر کنم با سیستم من باید چند هفته‌ای به سیستم دست نزنم تا شاید رندر کنه .
کلای سری core i7 سرعت خیلی بالایی داره .
فقط تنها چیزی که یه مقداری اذیت میکنه اینه که حتی با گرفتن پایین ترین نوع این‌ سی‌پی‌یو ( 920 ) باید یه مین بگیری که با هم مچ باشن و کلا به هم بخورن . که حداقل باید ۳۵۰ تومن هم پول به مین بدی .
بعد خب با این سی‌پی‌یو و اون مین مجبوری رم ddr3 بگیری .
خب ماشاا... الان این نوع رم‌ها هم قیمت بالایی دارن .
پس کلا اگر قصد هزینه بالا دارید فقط بری سراغ سری core i7 و الی ...
برای این نوع سی‌پی‌یو هم خب به طبع نیاز میشه یه سیستم خنک کننده خوب هم براش بزاری .
حالا اگه فن آبی هم نخوای بزاری یه فن خوب میخواد که حداقل حدود ۷۰ تومن هم هزینه فن میشه .
بماند که احتمالا یه کارت گرافیک خوب هم نیاز میشه که اون باز خودش مبلغ بالایی نیاز داره .
و با این سیستم مجبور میشی یه پاور قدرتمند و مطلوب بگیری که فکر کنم این پاور هم حدود ۱۰۰ تومن باید براش بزاری کنار .
خلاصه ...

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ای بابا کلاً این بنده خدارا که نا امید کردیم

ایشون یک سیستم خانگی میخواد نه ...

به نظر من با همون سیستم که داری شروع کن بعد یواش یواش ارتقاش بده ( اگه دیدی خیلی علاقه داری )

من خودم با یک سیستم ذغالی یاد گرفتم
رم 256 ددی ار 1
سی پی یو انتل 2.4 شاید هم کمتر
البته اون موقع میشد مکس (4) روش نصب کرد

ولی اگه سیستم خیلی قوی میخوای و پولش هم مهم نسیت برات برو تو کار مکینتاش از این حرفا که واقعاً غول

آخرین ویرایش:

reza_1001

Well-Known Member
راستی شما گفته بودید cpu های مخصوص بازی ! cpu های مخصوص کارهای سه بعدی کدوما هستند ؟!!!

درamd مدلهای اپترون و در اینتل مدلهای زئون
در سیستم های mac رو هم نمی دونم

در ضمن نمی دونم از کی تا حالا می شه با گرافیک 4870x2
ورک استیشن بست . در سایت های خارجی که ندیدیم.
البته در ایران هر چیزی ممکنه!:-?

AREF

کلای سری core i7 سرعت خیلی بالایی داره .
فقط تنها چیزی که یه مقداری اذیت میکنه اینه که حتی با گرفتن پایین ترین نوع این‌ سی‌پی‌یو ( 920 ) باید یه مین بگیری که با هم مچ باشن و کلا به هم بخورن . که حداقل باید ۳۵۰ تومن هم پول به مین بدی .

آره.به خاطر اینکه فناوری Core i7 دیگه پل شمالی و جنوبی مادر بورد در خود سی پی یو هست.برای همین اندازش بزرگتر شده.تو هفته نامه کلیک خوندم این مطلب رو.

AREF

شما اسم بازی رو بگو من با مدرک ثابت کنم که نه! در بازیها فقط و فقط فرکانس مهمه البته هسته هم تا 2 تا اهمیت داره

دوست عزیز غیر از چیزی شما می گی اهمیت معماری نوع پردازش سی پی یو و البته الگوریتمی که بازی رو بر اساس اون معماری می نویسن.مثلا Devil May Cry 4 , Crysis رو باید برای استفاده بهینه از Quad Core استفاده کرد.البته Quad ها 4 هسته ای نیست.2 هسته پردازش کننده و 2 هسته کنترل کننده این پردازش گره.ولی به خاطر هاپیر تریدینگ ( پردازش موازی ) ویندوز 4 تا CPU نشون میده.ولی CPU 3 و4 همچین ماست نیستن.
4 هسته ای واقعی سریCore i7 هست.
فکر می کنید چرا GTA IV روی 4870 که خیلی قویه بازم بعضی از امکانات رو نداره.بازم همون بحث معماری الگوریتمیه که بازی رو بر اساس اون می نوسن.این بازی ها طوری نوشته شده که با هر گرافیک غیر NVIDAI کانفیلیگ داشته باشه.

H.S

Member
من از سیستم خودم خیلی راضیم 1,850 در اومد.

CPU : Core 2 Quad Q6600
Graphic Card : GeForce 8800 GT
Ram : 4 Gig Gel
Main : Asus A3AC

Active Member
این سیستم یک و هشتصد ؟!!!!
با مانیتور و ... دیگه حتما ؟!
چون این سیستم یک و هشتصد نباید بشه !؟!!
با یک و هشتصد میدونی چه سیستمی میشه گرفت !

جدیدترین ارسال ها

بالا