سوال کوچولوی فوری!

ژولیا

New Member
یه سوال دارم که فکر میکنم برای همه خیلی آسونه! (asp.net با vb) من یه حلقه ی while دارم که توی اون یه if دارم. میخوام اگه شرط جلوی if درست بود: کلا return بشه یعنی هم از حلقه ی while خارج بشه و هم از sub! من از "return" استفاده کردم ولی درست در نیومد یعنی ظاهرا از while بیرون میاد... ولی از sub نه! چون وقتی شرط درسته باز دستوراتِ بعد از while رو هم اجرا میکنه!! سوالم اینه که چه طور میتونیم هم از while بیرون بریم هم از sub همزمان؟؟؟
من از return بد استفاده کردم یا اشکالش چیز دیگه ایه؟؟ (break هم استفاده کردم که error داد و گفت نمیدونمbreakچیه!!) مرسی.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dim dr AS SqlDataReader=com.ExecuteReader()
Dim b AS string
Dim c As string
c=TextBox1.Text

while dr.Read()
if b=c Then
Return
End IF

End While
lllsell
co.close()
End Sub
Sub lllsell()
..............
..............

ژولیا

New Member
سلام
با تشکر از جوابتون ، اینطوری که من امتحان کردم ظاهرا مساوی بودن b و c رو اصلا تشخیص نمیده ! یعنی وقتی b با c مساوی باشه ، باز شرط ِ b=c رو false در نظر میگیره!! من برای امتحان bو c رو توی صفحه با response.write نشون دادم ، هر دو یک چیز بودن یعنی مساوی بودن ، اما باز شرط رو false میگیره! نوع هر دو هم string هست محتوای هردو هم یکی هست اما مساوی نمیگیره b , c رو! کسی میدونه دلیلشو؟؟(c رو از textbox خونده و b رو از database) :(
اون مشکل ِ while که اول گفتم حل شد ولی با خوندن از db شدیدا مشکل دارم اینطوری که اصلا نمیشه معتبر بودن داده های فرمو تشخیص داد (به خاطر مشکلی که گفتم!)اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم
(b=dr.Item(0)
c=TextBox1.Text)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا