سوال ( سرعت اینترنت )

Mecho

Member
سلام ...
میخواستم بدونم که با سرعت 8مگابیت ( Adsl ) زمانی که برای دانلود کردن یک فایل متعادل هست چقدره ؟؟؟

مرسی

mahdyonline

Active Member
من تو شهر خودمون(مشهد)هنوز ندیدم شرکتی بیشتر از 1مگ بده که اونم خیلی گرون این 8مگ(من نشنیدم جایی بده)خیلی گرون و شما میتونی با اون هر چی میخوای دانلود کنی بکن
بای بای

Merott

Active Member
فكر نمي‌كنم ADSL سرعت 8 مگابايت رو داشته باشه...
منظور شما از فايل متعادل چيه؟

Mecho

Member
سلام ...
من سوئد زندگی میکنم .. اینجا 108 هم هست .. منتهی اون فقط برای شرکتهای خصوصی هست .. 24 آخرین حد هست که به خونه ها میدن....
به هر حال ...
با 8 مگابایت من باید سرعت دانلود م چقدر باشه ... توضیح بدین ممنون میشم .
مرسی . مچو

Sunboy454

Active Member
اینجا 108 هم هست .. منتهی اون فقط برای شرکتهای خصوصی هست .. 24 آخرین حد هست که به خونه ها میدن....
blink.gif
icon_exclaim.gif

Mecho

Member
من منظوره آخرین نوشته مدیر انجمن رو نفهمیدم .. خیلی این حرفی که من زدم دور از واقعیته ؟؟؟!!!!!

این سایت رو معرفی میکنم که بتونین ببینین ...
Bredbandsbolaget.se
glocalnet.se
comhem.se

آخرین ویرایش:

Merott

Active Member
راستش توي ايران براي ما دور از واقعيت كه چه عرض كنم... دور از تخيله!
blink.gif

d@nial

Well-Known Member
دوستان لطف کنند بحث رو منحرف نکنند! اگر کسی اطلاعی داره ، به دوست عزیزمون کمک کنه!

mahdyonline

Active Member
سلام آقا/خانومMecho
بستگی به اندازه ی فایل شما داره و 8مگا 1گیگ رو به راحتی تمام میتونی دانلود کنی مثلان (تا جایی که من میدونم)1تا 2 ساعت دانلود کنی
الان من خودم تو مشهد با سرعت 33.6kbps یک مگا رو با نرم افزار دانلود به تقریبان 30دقیقه دانلود میکنم که اعصابم خورد میشه
بای بای

Mecho

Member
بازم سلام ...
من خودمم هم این رقم ها رو تو تهران تو خواب هم نمیدیدم .. تازه اون زمان Adsl هم نمی دونستم چیه !!!
ولی خداروشکر هرمشکلی که ایران داره از لحاظ مخابراتی پیشرفت خودش رو هرچند کند ولی باز میکنه ...
به هرحال ... من سایتهای مربوط به اینترنت اینجا رو نوشتم اون بالاها که شبهه ها برطرف شه ... بعد اینکه میدونم میشه باسرعت من هرچی بخوام دانلود کنم اما مشکل من این نبود .. من عدد و رقم میخواستم که ممنون میشم اگه کسی اطلاعات در موردش داره بهم بگه ....

ممنون
به امید روزهای روشن تر

Ali_ix

Well-Known Member
محاسبه سرعت خیلی سادست !
این سرعتی که شما دارید 8 مگا بیت بر ثانیه هست که همونطور که میدونید هر بایت هشت بیته !
پس شما در واقع یک مگابایت بر ثانیه هست !

حالا شما حساب کن که یک فایل 60 مگی روحدودا باید در عرض یک دقیقه دانلود کنی ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا