سوال در مورد Adobe Audition

niktaal

New Member
با سلام
من تو كار با اين برنامه به مشكل خوردم :كيبورد(ارگ) رو به كامپيوتر وصل كردم تو محيط multi track... تو شيار اول ركورد كردم وقتي تو شيار دوم كليد R رو روشن كردم و قسمت بعدي رو خواستم ركورد كنم قسمتي رو كه تو شيار 1 ضبط كرده بودم دوباره تو شيار 2 هم تكرار شد.
يك مسئله ديگه هم اينكه استريو ضبط نميشد بهمين دليل اول رفتم تو محيطEDIT VIEW مونو ضبط كردم بعد از منوي EDIT به استريو تبديل كردم و بعد وارد محيط مولتي ترك كردم لطفا" راهنمائيم كنيد.

Marzban

Well-Known Member
دوست عزيز اطلاعاتي كه شما در مورد سوال خود ارائه نموده ايد كمي ناقص است.
حالا من با توجه به فرمايشات شما سعي ميكنم كه صحبت هائي عرض كنم اميداورم كارتون حل بشه
همانطور كه خودتون اطلاع داريد در محيط multi track زماني كه شما قصد داريد در يك شيار خاص ضبط كنيد فقط و فقط بايد دكمه R همان شيار روشن باشد.
و اما در مورد مشكل تكرار قسمت ضبط شده در يار بعدي
اين مشكل معمولا به علت انتخاب نا مناسب نوع ورودي ضبط صدا مي باشد.
فرض مي كنيم كه شما ارگ را به ورودي Line in كارت صداي خود متصل نموده ايد.
ولي با توجه به اينكه شما مي فرمائيد صداي شما به صورت مونو فبط مي شود احتمالا به جاي انتخاب ورودي Line In براي ضبط ورودي MonoMix را انتخاب كرده ايد.
همانطور كه خودتون اطلاع داريد اين ورودي ضبط هر صدائي را كه از كامپيوتر پخش مي شود، به صورت مونو ضبط مي كند.
ما معمولا توي استوديو براي ضبط هاي تك لايه از محيد Edit View استفاده ميكنيم.چون در مواردي بهتر از محيط Milti Track مي باشد.

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    105.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31

جدیدترین ارسال ها

بالا