سلام دوست من
شما فايل دكمه = Swf رو بزار اينجا برات يكاريش مي كنم
موفق باشيد
سلام دوست خوبم. ممنون و شرمندم که دیر میام اون مشکل حل شده اما یه مشکل تازه دارم باید تا پس فردا حل بشه همه جارم زیرو رو کردم اما برای رفع مشکل چیزی بدست نیاوردم.
مشکل:
من میخوام یکسری انیمیشن ایجاد کنم بعد دو تا دکمه دارم که روی رخدادهای rollover اونها باید کارهای زیر انجام بشه:
قبل از این هم بگم که تمام انیمیشن ها انجام شده و من باید اینکارو انجام بدم وقتی مثلا روی یکی از دکمه ها که فلش رو به جلو داره ماوس نگه داشته میشه باید انیمیشن از حالت اوتوماتیک نمایش خارج بشه و تا زمانی که ماوس rollout نشده انیمیشن ها رو به جلو انجام بشه و همین حرکت برعکس یعنی وقتی دوباره rollout شد انیمیشن ها دوباره از همونجا اتوماتیک نمایش داده بشه. و بازم وقتی بر روی دکمه ای که فلش بر عکس داره میرم همین اتفاق ها بیوفته ولی اینبار انیمیشن ها رو به عقب اجرا بشن.
در کل یه سری عکس هست که من با افکت های مختلف اونهارو حرکت میدم و این دو تا دوکمه هم برای عقب جلو بردن انیمیشن ها هست و اینم بگم که اتوماتیکش کار میکنه اما با دکمه ها مشکل دارم. باز یادم رفت که بگم دکمه ها نباید کلیک بشن و فقط تا زمانی رخدادها انجام بشه که ماوس روی دکمه ها هست.
در واقع من با حرکت در timeline مشکل پیدا کردم از شیوه gotoAndPlay هم استفاده کردم اما تا یه قسمت میره.
:razz::razz::razz::razz:
خواهش میکنم کمک کنید:razz::razz::razz::razz: