سوال: امكان اسلايد شو بصورت دستي؟؟

shiani

Member
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار...
دوستان عزيز، من ميخوام در سايت نمونه كارهاي انجام شده توسط يك صنعتگر رو بگذارم. براي همين دلم ميخواد از فلش استفاده كنم و با افكت اينكار رو صورت بدم. اما ميخوام فرد بازديد كننده بتونه با كليدهاپي به عكس قبلي، عكس بعدي، اولين و يا آخرين بره... ضمن اينكه در صورتيكه دلش بخواد بتونه بصورت اسلايد شو هم نشونشون بده (تصادفي يا پشت سر هم).
به همين علت خودم تلاش كردم اما ديدم خيلي بايد فريمها رو پشت سر هم بگذارم و خلاصه كار طولاني اي و سختي ميشد.
اگه ممكنه راهنماپي كنيد كه چطوري ميتونم اين كار رو به ساده ترين شكل ممكن انجام بدم.
قبلاْ‌از لطف و بزرگواري شما ممنونم.

mersiuse

Member
Man ye barname top daram ke esmesh FLASH SLID hast inkaro anjam mide mitoni ba pasvande swf save koni va chand ta pasvande dige ham dare age mikhai begoo barat linkesho bezaram kolli efekt ham dare preloader ham khodesh ro file mizare albate ba salighye to button &&&& koli chize dige ham dare barname kamelli hast man miram donbale linkesh allan yadam nist vae la mizashtam (bebakhshid ke injori neveshtam allan be farsi dast resi nadashtam)

shiani

Member
خيلي ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكني... ضمناً اگه فكر ميكني آدماي خنگي مثل من احتياج به يك كمي آموزش هم دارن ممنون ميشم بهم سرنخي بدي.... باز هم ممنونم

shiani

Member
راستي ضمناً خواستم سئوال كنم كه اين نرم افزاري كه فرموديد، Trial Version است يا Crack شده است؟

shiani

Member
استاد بزرگوار سلام
از لطف و بزرگواريتون سپاسگزارم. از نرم افزاري هم كه فرموديد ممنونم. نرم افزار عالي اي بود. اما ميشه به من لطف كنيد بفرمائيد نسخه اصلي يعني `Crack شده اين نرم افزار رو هم ميشه پيدا كرد يا نه؟ به هر حال از لطف شما سپاسگزارم چون واقعا مشكل من را كاملا حل كرد، البته به غير از مسئله Unregister بودن كه مسئله خيلي مهمي هم هست.
اميدوارم من هم بتونم خدمتي بكنم
ارادتمند
منصور شياني

آخرین ویرایش:

mersiuse

Member
doset e aziz in narmafzar zip shodash bishtar az ye mg ast man ono chejori bezaram to site ye e-mail bede barat send konam ok?

shiani

Member
ما ز ياران چشم ياري داشتيم!! (البته هنوز و هميشه خواهيم داشت)

Mersiuse عزيز سلام،
من هنوز منتظر لطف شما هستم.

سلام :)
امكانش هست كه اسم كامل اين نرم افزار با شركت سازندش يا سايتش رو به من بديد .
شايد كركش رو پيدا كردم .

موفق باشيد

shiani

Member
اسم كامل اين نرم افزار Flash Slider هست و سايت اين نرم افزار هم www.flashslider.com اگه تونستين كركش رو پيدا كنين ممنون ميشم به من هم لطفي بكنيد و بديد.
با تشكر

shiani

Member
سيد احمد آقا دست شما درد نكنه اما متاسفانه جواب نداد. به هر حال ممنون و متشكر

shiani

Member
تو رو خدا اگه كسي ميتونه براي اين نرم افزار و يا هر نرم افزار مشابه به من كمكي بكنه... به شرطي كه نرم افزار اسم و يا تبليغي رو روي تصاوير قرار نده و كار كاملاً طبيعي باشه... از همه شما ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا