سلام كي سريال نامبر BlackICE را داره ضمنا طرز كارش را هم اگه ميدونيد ممنون ميشم بگيد
S shakiba Member Dec 14, 2003 #1 سلام كي سريال نامبر BlackICE را داره ضمنا طرز كارش را هم اگه ميدونيد ممنون ميشم بگيد
T Tyros Member Dec 15, 2003 #2 دوست عزيز من در اينترنت چنر ورژن مختلف از اين برنامه را ديدم. مشخصات كامل رو بفرستيد تا سريال مورد نظر رو بفرستم.
دوست عزيز من در اينترنت چنر ورژن مختلف از اين برنامه را ديدم. مشخصات كامل رو بفرستيد تا سريال مورد نظر رو بفرستم.
S siavash45 Member Dec 15, 2003 #3 من فكر ميكنم اين برنامه رو خيلي راحت مي تونيد از CDهاي Toolsيا TOP CDتهيه كنيد.
mizsia Member Dec 16, 2003 #5 لطفاْ نسخه ي برنامه را واضح تر بنوسيسد اينم سريال اگر كار نكرد بگو ببينم چه كار ميتونم بكنم : 9188000-RS-FFD44
لطفاْ نسخه ي برنامه را واضح تر بنوسيسد اينم سريال اگر كار نكرد بگو ببينم چه كار ميتونم بكنم : 9188000-RS-FFD44
S shakiba Member Dec 17, 2003 #6 دستتون درد نكنه كار كرد درست بود اگه ميشه شيوه كار كردن با اين نرم افزار را يه كم توضيح بديد بازهم ممنون
دستتون درد نكنه كار كرد درست بود اگه ميشه شيوه كار كردن با اين نرم افزار را يه كم توضيح بديد بازهم ممنون