ساخت نرم افزار های کاربردی تحت موبایل بافلش و air

nenrco

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان :
آیا ساخت نرم افزار های کاربردی برای موبایل ( اندروید و ios ) در سطح حرفه ای توسط نرم افزار فلش و AIR روشی مناسب است ؟ اگر خیر ، چه روش و راهکاری رو پیشنهاد می کنید .
با تشکر .

Fanous

Well-Known Member
با عرض سلام خدمت دوستان :
آیا ساخت نرم افزار های کاربردی برای موبایل ( اندروید و ios ) در سطح حرفه ای توسط نرم افزار فلش و AIR روشی مناسب است ؟ اگر خیر ، چه روش و راهکاری رو پیشنهاد می کنید .
با تشکر .

سلام
این بستگی داره اپ شما چه کارهایی قراره انجام بده
اگر ساده باشه و نیازی به سرویس های سیستم اندروید نداشته باشه ، فلش خوبه ، ولی بیشتر نه
کلا ساخت اپ با فلش خیلی مرسوم نیست
الان بیشتر flex رواج داره
برای کارهای حرفه ای هم که eclips عالیه ، مال خود گوگله

nenrco

New Member
ممنون از زمانی که گذاشتید . من خودم مواردی رو که بهش برخورد کردم مثل جاوا و برنامه نویسی اندروید با محیط هایی مثل eclips هست که اشاره کردید و #C . یه مطلبی هم در مورد phone gape خوندم که برام جالب بود که می تونیم از اون برای چندیدن سیستم عامل خروجی بگیریم که جای فکر کردن داره . در هر حال اگر میشه اساتید دیگه هم اگر تجربیاتی داردن و یا تحقیقی کردن در این پست به اشتراک بزارن تا همه بتونن استفاده کنن .
با تشکر .

Real Genius

New Member
با سلام ببخشین این تاپیک رو دیدم گفتم برای مشکلم دوباره یک تاپیک دیگه باز نکنم
1-آیا برای درست کردن برنامه ای که نیاز به دیتابیس داره میشه از فلش و air استفاده کرد و مثلا sql رو مثل android studio رو به راحتی که به برنامه ای که با فلش درست کردیم وصل کنیم ؟
2-کلا برای برنامه های کاربردی و آموزشی با گرافیک خوب فلش (یا برنامه های مشابه مثل بیلدر و flex) رو پیشنهاد میکنید ؟ - برای یک آماتور و تازه وارد - بیشتر از لحاظ سرعت یادگیری مطالب و کدها
3- مثلا برای ساختن یک برنامه لایتنر با دیتابیس چه روشی خوبه؟
با سپاس

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا