ساخت سایت خبری

minrova

New Member
سلام به همه دوستان
من می خواهم یک کتابخانه الکترونیکی بسازم.که صفحه اول اون تقریبا میشه مثل یک سایت خبری.ولی مشکل اینجاست که نمی دونم چه طور میتوانم اون لینک مثلا ادامه مطلب را بگذارم.نمی خواهم یک ستون جدید داشته باشم.
حتی اگر بخواهم یک ستون جدید با استفاده از hyper link یا push buttonبگذارم نمی دونم چه طور متوانم id آن recordرا برگردانم.
حقیقتا مشکل من چگونه ساختن سایت خبریه.خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنون

Parham

Well-Known Member
خوب چه کاری هستش که اینجوری یکی‌ را راهنمایی‌ می‌کنید ؟ همدر شناسه هم در قسمت امضا خودتون دارین تبلیغ سایت می‌کنید دیگه چه نیاز به جمع کردن بازدید کننده هستش ؟ بهتر بود دوست عزیز را راهنمایی‌ میکردید و سپس در پایان منبع را سایت خودتون میزاشتید ...

Salman_MP

Member
شما وقتی داری برای پر کردن صفحه با اخبار اونها رو از دیتا بیست می خونی، ادامه ی اون هم یه لینک میذاری و چون همین الان اطلاعات این خبر رو داری به راحتی لینکش میکنی به صفحه ی نمایش خبر :
مثلا:
1- صفحه ی ViewNews.asp داری که اگر به اون یک NID بدی خبر مربوطه رو نشون میده.
2- در ادامه ی نوشتن خبرت یه
کد:
<a href = ViewNews.asp?NID=<%=RecordSet("NID")%>ادامه ...</a>
میذاری
که در اینجا RecordSet همون رکورد ستی هست که خبرها رو از توش داری دونه به دونه مینویسی.

آخرین ویرایش:

Salman_MP

Member
نه Datagrid که فقط برای نمایش دیتاهاست !
داده ها توی دیتابیسن که توبا یه کانکشن وصل میشی به دیتابیس و با یه کوئری یه سری اطلاعات رو میخونی و میریزی توی یه رکوردست، بعدشم دونه به دونه از رکوردست میخونی و مینویسی هر جا که میخوای و قص علی هذه ...
البته من ASP گفتم ها (!) رابطم هنوز با ASP.NET خیلی خب نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا