ساخت انجمن

am.sh

New Member
سلام
ميخوام يه انجمن بسازم
هاست هم ندارم
كسي ميتونه كمك كنه؟

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز بهتر هستش به این پست سری بزنید در اونجا لیست سایت هایی‌ که فضای مجانی‌ میدهند قرار دارند با کمی‌ صرف کردن وقت شما باید سایت را پیدا کنید که به شما اجازه ساختن دیتابیس را میدهد به عبارتی‌ امکان ساختن MySQL دیتابیس را داشته باشد ... بعد از اون هم با یکی‌ از برنامه های انجمن ساز میتونید کار خودتون رو شروع کنید ...

am.sh

New Member
سلام
من فایل phpbb را دانلود کردم هاستی که امکان ساخت دیتابیس داره را هم همینطور ولی نمیدونم چطوری نصب کنم
این فایل را کجا باید upload کنم؟چطور میشه این فایل را رو سرور extract کرد؟ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین

ToFaN

Well-Known Member
am.sh گفت:
سلام
من فایل phpbb را دانلود کردم هاستی که امکان ساخت دیتابیس داره را هم همینطور ولی نمیدونم چطوری نصب کنم
این فایل را کجا باید upload کنم؟چطور میشه این فایل را رو سرور extract کرد؟ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین

دوست عزيز اكه شما هاستتون رو خريداري نمودين و اون هم phpbb رو سابورت ميكنه ميتونيد از داخل كنترل بنل وارد قسمت fantasic بشيد و نصب كنيد كه 2 دقيقه هم طول نميكشه

am.sh

New Member
man mikham oono roo ye host majani nasb konam
php ra support mikone vali Cpanel be in shekl nadare

Parham

Well-Known Member
am.sh گفت:
man mikham oono roo ye host majani nasb konam
php ra support mikone vali Cpanel be in shekl nadare

تنها نیاز به ساپورت کردن PHP نیستش بلکه شما باید بتوانید دیتابیس هم ایجاد و مدیرت کنید ، یعنی‌ بتونه سایت شما گزینه ای به نام MySQL داشت باشه که شما بانک اطلاعاتی‌ مربوط به انجمن های خودتون را ایجاد کنید و تنها PHP ساپورت کردن کافی‌ نیست ، در ضمن لطف کنید از نوشتن به زبان فلینگلیش خودداری کنید ...

am.sh

New Member
خوب host مورد نظر امكان ساخت database داره ولي چطوري ميشه بين ديتابيس و فايلهاي php ارتباط برقرار كرد
www.orgfree.com

Parham

Well-Known Member
شما احتیاج به 3 چیز دارید یکی‌ ساخت DataBase که فکر نمیکنم سخت باشه ، دوم قرار دادن فایل ها روی سرور ، سوم در مراحل نصب برنامه شما یک جا باید مشخصات DataBase خودتون را وارد کنید که نام دیتابیس ، پسورد و کاربری هستش که به اون دسترسی‌ داره که پس از وارد کردن همه Table ها در صورت صحت اطلاعات ساخته می‌شه و شما نیازی به کار های دیگر ندارید ..

جدیدترین ارسال ها

بالا