ساختن کد فعال سازی برای یک اسکریپت

restles20

Active Member
سلام به همگی دوستان
در حال نوشتن یه اسکریپت هستم که می خوام روش کد فعال سازی بزارم
می خواستم از شما سروران گرامی بپرسم کسی ایده یا الگریتمی برای این کار سراغ داره ؟؟؟

maysam.m

Well-Known Member
شما ابتدا باید برای هر دامین یه شناسه در نظر بگیری و توی دیتابیست نام دامین + شناسه رو ذخیره کنی
بعد ابتدای اسکریپت یه شرط بنویسید که چک کنه ببینه دامینی که اسکریپت روشه در دیتابیس شما وجود داره یا نه مثلا اگه وجود داشت و شناسه هم درست بود که هیچی اگه نبود یه ارور میزنی که لایسنس معتبر نیست!
البته این بخش رو باید دیکد کنی
هرچند که همه ی این کارها رو هم کنی بازم امکان دور زدنش هست
از من میشنوی بی خیال کدهات بشو اسکریپتی به درد بخوره که پشتیبان داشته باشه و بروز بشه وقتی اسکریپتی این شرایط رو نداشته باشه خود به خود بعد یه مدت به درد نمیخوره دیگه

tarenoco

Member
خب کسی که اسکریپ رو میگیره ، میتونه تو دیتابیس این تغییر رو ایجاد کنه که نیازی به لایسنس نباشه درسته ؟
برای حل این مشکل چه باید کرد ؟

msaatchi

Member
خب کسی که اسکریپ رو میگیره ، میتونه تو دیتابیس این تغییر رو ایجاد کنه که نیازی به لایسنس نباشه درسته ؟
برای حل این مشکل چه باید کرد ؟

منظور دوستمون "maysam.m" این بود که شما برای خودتان یک دیتابیس مرکزی تعریف کنید و اسکریپت هایی که می فروشید، به آن متصل شود و البته همانطور که اشاره کردند، امکان پاک کردن آن درخواست وجود دارد جتی اگر آن را به صورت رمز نگاری ارائه کنید.
اگر می خواهید اطمینان کامل از امنیت کد خود داشته باشید و این ضرورت وجود دارد، اسکریپت را به همراه هاستی که فقط شما دسترسی به آن دارید، عرضه کنید.

Masoud1365

مدیر انجمن
بهترین کاری که میتونید انجام بدید این است که هسته نرم افزار روی سرور شما باشه !
قبلا در این خصوص نیز در انجمن بحث شده است ، من قبلا از این روش استفاده کرده ام فقط نکتش اینه که کاربر باید روی سرور شما باشه !
( یه راه حل دیگه هم استفاده از وب سرویس است که نرم افزار را کند می کند )

جدیدترین ارسال ها

بالا