ریلی که به هم نرسید!

reza-f828

Member
بالاخره بعد از کیلومتر ها پیاده روی ریل قطار به این نتیجه رسیدم که ریل های قطار هیچ موقع به هم وصل نمیشن چه بد !

ToFaN

Well-Known Member
واقعا جالبه اين عكس
ريل داره باهات درد دل ميكونه

daydad

Member
کاش می شد هر کی آخرین عکسی رو که می گیره توی یه تاپیک بگذاره، به این ترتیب مجموعه ی خوبی از عکسهای دوستان خواهیم داشت ... بهتر بود این تاپیک که بیشتر حالت درد دل داره در بخش گفتگوهای آزاد گذاشته می شد. از رضا ممنونم، ولی قصدم تغییر در سیاست برخورد کل دوستان با این قسمت هست، متاسفانه همه چی اینجا باهم قاطیه! بخش دوربین عکاسی، باید سوال جواب فقط در مورد مسائل فنی دوربین، چه مکانیکی چه دیجیتال باشه، بخش هنر عکاسی در مورد عکس های گرفته شده ... حالا من که وقتی می آم اینجا باید همه ی تاپیک ها رو نگاهی بکنم تا اون چیزی که مد نظرم بوده رو پیدا کنم.

با تشکر.

reza-f828

Member
daydad گفت:
کاش می شد هر کی آخرین عکسی رو که می گیره توی یه تاپیک بگذاره، به این ترتیب مجموعه ی خوبی از عکسهای دوستان خواهیم داشت ... بهتر بود این تاپیک که بیشتر حالت درد دل داره در بخش گفتگوهای آزاد گذاشته می شد. از رضا ممنونم، ولی قصدم تغییر در سیاست برخورد کل دوستان با این قسمت هست، متاسفانه همه چی اینجا باهم قاطیه! بخش دوربین عکاسی، باید سوال جواب فقط در مورد مسائل فنی دوربین، چه مکانیکی چه دیجیتال باشه، بخش هنر عکاسی در مورد عکس های گرفته شده ... حالا من که وقتی می آم اینجا باید همه ی تاپیک ها رو نگاهی بکنم تا اون چیزی که مد نظرم بوده رو پیدا کنم.

با تشکر.

همینشم غنیمته همینکه بچه های باصفایی داره خیلی سایت رو با ارزش کرده

reza-f828

Member
Pooriya_Online گفت:
جالبه فق كمي آسمون گرين داره كه با كمي اديت فتوشاپي رفع مي شه...

اسای 400 گرفتم تا فضای خالیه اسمون فلات نشه
پوریا جان اسمونش نه ابر داشت نه افتاب نه چیزه دیگه اگه بدون نویز میشد یکم کسل کننده میشد
درسته؟

daydad

Member
reza-f828 گفت:
همینشم غنیمته همینکه بچه های باصفایی داره خیلی سایت رو با ارزش کرده

غنیمت؟ فکر می کنید چیزی بیشتر از وقت ارزش داشته باشه که اینم غنمیت محسوب بشه؟ همه ی اینایی که
گفتم برای اینه که در کوتاه ترین زمان بیشترین استفاده رو از امکانات و اطلاعات اینجا رو همه بتونن ببرن.
فکر نمی کنم اگه به آنچه هست غنمیت کرد راهی برای پیشرفت داشته باشیم! همون طور که شما بعد از
این همه مدت و فکر کردن تازه فهمیدی ریل ها به هم نمی رسن! احتمالا ما هم سرنوشتی همچون ریل ها
خواهیم داشت.

امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشید، چون شما هم از اون کسایی هستین که واسه ی اینجا زحمت
می کشن.

H-assan

Well-Known Member
من هم موافقم شما ها شروع کنید
من هم در اثر وقت یک عکس می ذارم البته با اجازه بزرگتر ها :ی

جدیدترین ارسال ها

بالا