رندر Vray

shahabaliboys

New Member
سلام ، دوستان من می خوام یه رندر با 3ds و Vray تو هوای ابری با حال و هوای عکسای زیر بگیرم کسی می تونه تو خلق این فضا که نورش با آسمونش هماهنگی داشته باشه کمکم کنه ؟ در ضمن می خوام از متریال بتن یا سیمان سفید ( ترجیحا سیمان سفید ) استفاده کنم توساخت اونم اگه می تونید کمک کنید .
attachment.php

Mexican-home-design.jpg

خیلی نیاز دارم کارم فوریه تو چند تا فروم دیگه هم گذاشتم ولی چون از این فروم قبلا نتیجه خوبی گرفتم اینجا هم گذاشتم مرسی

shahabaliboys

New Member
سلام ، دوستان من می خوام یه رندر با 3ds و Vray تو هوای ابری با حال و هوای عکسای زیر بگیرم کسی می تونه تو خلق این فضا که نورش با آسمونش هماهنگی داشته باشه کمکم کنه ؟ در ضمن می خوام از متریال بتن یا سیمان سفید ( ترجیحا سیمان سفید ) استفاده کنم توساخت اونم اگه می تونید کمک کنید .
attachment.php

خیلی نیاز دارم کارم فوریه تو چند تا فروم دیگه هم گذاشتم ولی چون از این فروم قبلا نتیجه خوبی گرفتم اینجا هم گذاشتم مرسی
اینم از اون یکی عکس
Mexican-home-design.jpg

آخرین ویرایش:

Tomatico

Member
سلام
رندر اولی‌ توسط یه ورای دمب(vray Dome) تنها یا با هدری(Hdri) روی مپ اون میتونی دربیاری
دومیو با ورای اسکای(vraysky) خالی‌ بدون خورشید و توی بکگراند و انویرمنت(environment) با پرنت کلرکرکت (color correct parent )
که با ست(sat) تنظیمش میکنی

shahabaliboys

New Member
سلام
رندر اولی‌ توسط یه ورای دمب(vray dome) تنها یا با هدری(hdri) روی مپ اون میتونی دربیاری
دومیو با ورای اسکای(vraysky) خالی‌ بدون خورشید و توی بکگراند و انویرمنت(environment) با پرنت کلرکرکت (color correct parent )
که با ست(sat) تنظیمش میکنی

می شه کامل توضیح بدی و بگی دقیقا از چه رنگ هایی باید استفاده کنم ؟ آخه من به اندازه شما بلد نیستم ( خوب این که معلومه d: )

جدیدترین ارسال ها

بالا