رموز موفقيت مجيد آنلاين...

Mohi Design

Member
سلام خدمت مديران و كاربران خوب مجيد آنلاين...

از اونجايي كه خيلي از بچه هاي مجيد آنلاين خودشون سايت دارن و دوست دارن كه سايت موفقي مثل محيد آنلاين داشته باشن .. خواستم از برو بكس قديمي مجيد آنلاين (مثل خودم >:d<) و مدیران و آق مجید خواهش کنم که رموز موفقیت این سایت رو اینجا بگن که بقیه هم استفاده کنن و بتونن سایتی جالب مثل مجیدآنلاین داشته باشن....

هر کاری که مدیرای مجید آنلاین کردن واسه اینکه این سایت اینجوری محبوب شه ...

---------------------------------------
اگرم کسی دیگه سایت موفقی داره بگه و کمک کنه...
---------------------------------------

منتظرم...

BeHnAm_akb

Active Member
من فکر دو تا عامل رو مهمترین رموز موفقست این سایت می دونم

1: نو آوری (زمانی که این سایت شروع به فعالیت کرد سایت فارسی با این محتوا وجود نداشت)
2:جدیت در کار (انسان وقتی می تونه جدیت در کارش داشته باشه که به اون کار ایمان داشته باشه)

alireza-metal

Active Member
BeHnAm_akb گفت:
من فکر دو تا عامل رو مهمترین رموز موفقست این سایت می دونم

1: نو آوری (زمانی که این سایت شروع به فعالیت کرد سایت فارسی با این محتوا وجود نداشت)
2:جدیت در کار (انسان وقتی می تونه جدیت در کارش داشته باشه که به اون کار ایمان داشته باشه)

کاملا موافقم

Ghamnevis

Well-Known Member
alireza-metal گفت:
کاملا موافقم
عليرضا جان براي تاييد مطالب ديگران هم ميتوني از دكمه تشكر استفاده كني :) !

بنظر من ثبات در كار و اهداف انجمن مهمترين عامل بوده..

Mohi Design

Member
نخواستم يه تاپيك باز كنم واسه همينم اينجا مي پرسم:

آقا مجيد سايت شما توي 2-3 ماه اول چند تا ويزيتور داشت روزانه و يا چند تا عضو داشت...

مي خوام ببينم پيشرفت كارم چطوره؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

به نظر من يكي از دلايل پيشرفت مجيد آنلاين صميميت بين اعضاش بوده (بي خيال اون موضوع قديمي)

bagher

Member
با سلام من یکی از پیرمردهای این سایت هستم که از اوایل افتتاح حداقل ماهی یک بار را سر میزدم و این تاخیر به خاطر سربازی رفتن اینجانب بود ولی هرچی کی بود اگه کسی اینکاره باشه (در کارش گرافیک) حتما تو این سایت جواب می گیرد.و الان هم از یاهوآنلاین در یاهومسنجر استفاده میکنم و چیزی هم یاد داشته باشم به دیگران کمک می کنم.

Mohi Design

Member
از افتتاح سایت عضو بودی تاحالا همش 104 تا ارسال ...

این یه رکورد هست...

من دوست دارم بدونم مجید آنلاین توی ماههای اول چند تا ویزیتور داشته ؟؟؟

||SIAVASH||

Member
من قبلا عضو بودم ولی به هر حال شناسه کاربریم رو عوض کردم و یادمه که اوایل مجید آنچنان بازدید کننده نداشت و اولش هم با نیوک بود تا بعد از 3-4 ماه نمی دونم شایدم بشتر یه دفعه حجم زیادی ادم اومد!!!!!!!

sambol

Active Member
من که یادمه اون اولا مجید انلاین زیاد اینور اونور تو سایت ها تبلیغ میشد که دیگه الام اثری از اون تبلیغ ها نیست

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اين نظر لطف شماست...! من كاري خاصي نكردم كه بخوام توضيح بدم...
مطمئنا اولين چيز حضور خود كاربران و كمك اونها به همديگه بوده كه به قول خودتون باعث شده كه كاربرها زود تر به جواب برسن و دلگرم بشن و همينطور بصورت تصاعدي زياد بشه..

نميدونم دقيق چند نفر بودن (ون سيستم امار كاملي نداشتم) اما يادمه خوب اوايل وقتي تعداد كاربرا در Nedstatbasic‌به 15 نفر در روز ميرسيد كلي ذوق زده ميشدم

از همه دوستانم كه به من كمك كردن كه سايت رو گسترش بديم و تا الان بتونيم سر پا نگه داريم تشكر ميكنم
مخلصيم

مجيد

||SIAVASH||

Member
ای ول مجید آقا! محي جان دیدی منم گفتم که جواب دادن زود به سوالات مردم

آخرین ویرایش:

Mohi Design

Member
ایولا بابا ...

من فکر میکردم روزای اول روزی 2000 تا ویزیتور داشتید...

StarSoheil

Member
به نظر من رمز موفقیت آقا مجید داشتن فکر و ایده خوب و همچنین بار علمی بوده.

pasargad-ir

Active Member
من خودم به شخصه به مجید خان خیلی مدیونم.

کاری که ایشون شروع کردن و دارن پیش می برن قابل تقدیره

در صحبت هایی که با مجیدخان داشتم (تو پارک ملت یکی از قرارهای عمومی سایت بود)

فرمودند که : من اول با Asp یه سایت طراحی کردم و وقتی دیدم آمار بازدیدش خوبه به فکر اوفتادم تا گسترش بدم.

البته تبلیغات هم بی تاثیر نبود

من اسم سایت رو در یک مجله تبلیغاتی دیدم.

اعضاء سایت هم عالی هستند.
(جاداره از بابک خان و خیلی های دیگه تشکر کنم.)

اطلاعات خود مجید خان هم خوبه اوایل که وقت داشت همه تاپیک ها رو نگاه می کرد و جواب می داد.

مدیریت عالی هم داره !!!

خلاصه دستش درد نکنه

من افتخار می کنم که حالا بگم از دوستان مجید خان هستم.

با سپاس از ایشون
ب.بذرگر

جدیدترین ارسال ها

بالا