راهنمائی برای نوشتن سیستم آگهی

mona.joon

Member
سلام
من میخوام یه سیستم آگهی بنوسم مثل ایستگاه
الان ثبت نام و لاگین و کامل نوشتم ولی از این به بعد شو نمیدونم چجوری باید بنویسم
اگر میشه راهنمائی کنید
هم برای طراحی دیتابیس و هم خود سایت
یه سئوال دیگه هم داشتم
من لاگین و نوشتم ولی برای ادمین هیچی تعریف نکردم! چجوری باید برای ادمین مجوز دسترسی تریف کنم که مثلا بتونه از پروفایل یوزر ها یه چیزی پاک کنه یا ویرایش کنه
مرسی:rose:

felix

Member
سلام
من میخوام یه سیستم آگهی بنوسم مثل ایستگاه
الان ثبت نام و لاگین و کامل نوشتم ولی از این به بعد شو نمیدونم چجوری باید بنویسم
اگر میشه راهنمائی کنید
هم برای طراحی دیتابیس و هم خود سایت
یه سئوال دیگه هم داشتم
من لاگین و نوشتم ولی برای ادمین هیچی تعریف نکردم! چجوری باید برای ادمین مجوز دسترسی تریف کنم که مثلا بتونه از پروفایل یوزر ها یه چیزی پاک کنه یا ویرایش کنه
مرسی:rose:

میتونی برای ادمین یه صفحه مجزا تعریف کنی یا مثلا تو همون صفحه کاربر های عادی یه شرط بزاری که اگه یوزر ادمین بود این قسمت صفحه (مثلا تغیراات) رو نشون بده بعد در باره جدول ها هم من زیاد حرفه ای نیستم اما میتونی یه جدول برای کاربر شامل مشخصات کاربر با یوزر پس درست کنی بعد مثالا توی صفحه ادمین بگی این یوزر رو درست کن یا پاک کن یا آپدیت کن

Masoud1365

مدیر انجمن
سوالتون خیلی خیلی کلی هست ! شما برای نوشتن چنین سیستمی قبل از ین که بخش ورود و خروج و ... رو بنویسید حداقل کل امکانات رو روی کاغذ بیارید دیتا بیس رو کامل طراحی کنید بعد شروع کنید !
اگر کتابی در زمینه مهندسی نرم افزار خونده باشید روند اجرای پروژه ها توش هست !

mona.joon

Member
سوالتون خیلی خیلی کلی هست ! شما برای نوشتن چنین سیستمی قبل از ین که بخش ورود و خروج و ... رو بنویسید حداقل کل امکانات رو روی کاغذ بیارید دیتا بیس رو کامل طراحی کنید بعد شروع کنید !
اگر کتابی در زمینه مهندسی نرم افزار خونده باشید روند اجرای پروژه ها توش هست !
حالا نمیشه زحمت بکشید از همین جا راهنمائی کنید؟
من مراحل بت نام و لاگین خیلی براش وقت گذاشتم میخوام بقیش و هم همینطور پله پله انجام بدم
فقط نمیدونم از کجا شروع کنم و برای بقیش چجوری تیبل طراحی کنم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
درسته مراحل رو پله پله باید پیش برید ولی به شرطی که بدونید به کجا میخواهید برسید ! اینجوری یه سیستمی مینویسید که مثل این پارچه های 40 تیکه میشه ! هر قسمتش یه جوری هست !
برای اینکه منظور من رو بیشتر متوجه بشید یه مثال میزنم !
فرض کنید الان سیستم اگین کاربرا رو نوشتیم مثلا با سه تا فیلد username,password,email خب ! حالا بعد از این که کمی از بقیه برنامه رو نوشتیم تصمیم میگیریم که تاریخ عضویت رو بهش اضافه کنیم ! کمی دیگه جلو میریم به این نتیجه میرسیم که ایمیلش رو هم باید داشته باشیم کمی دیگه میریم جلو آخرین تاریخ ورود کاربر رو هم میخواهیم اضافه کنیم و ...
البته این یک مثال خیلی ساده بود مطمئنا اگر هدف مشخص نباشه بیش از این حرفا باید تغئیرات انجام بدیم و بعد از مدتی به کل بی خیالش میشیم !
از ما گفتن حالا شما اگر میخوایی همینجوری کار کنی یکی از این سیستم ها که توی نت هست رو دانلود کن ببین چه امکاناتی داره شما هم با همون امکانات واسه خودتون طراحی کنید.
موفق باشید :wink:

mona.joon

Member
درسته مراحل رو پله پله باید پیش برید ولی به شرطی که بدونید به کجا میخواهید برسید ! اینجوری یه سیستمی مینویسید که مثل این پارچه های 40 تیکه میشه ! هر قسمتش یه جوری هست !
برای اینکه منظور من رو بیشتر متوجه بشید یه مثال میزنم !
فرض کنید الان سیستم اگین کاربرا رو نوشتیم مثلا با سه تا فیلد username,password,email خب ! حالا بعد از این که کمی از بقیه برنامه رو نوشتیم تصمیم میگیریم که تاریخ عضویت رو بهش اضافه کنیم ! کمی دیگه جلو میریم به این نتیجه میرسیم که ایمیلش رو هم باید داشته باشیم کمی دیگه میریم جلو آخرین تاریخ ورود کاربر رو هم میخواهیم اضافه کنیم و ...
البته این یک مثال خیلی ساده بود مطمئنا اگر هدف مشخص نباشه بیش از این حرفا باید تغئیرات انجام بدیم و بعد از مدتی به کل بی خیالش میشیم !
از ما گفتن حالا شما اگر میخوایی همینجوری کار کنی یکی از این سیستم ها که توی نت هست رو دانلود کن ببین چه امکاناتی داره شما هم با همون امکانات واسه خودتون طراحی کنید.
موفق باشید :wink:
البته به این شکلی که شما میگین هم نیست ! قبلا راجبش تحقیق کردم و تیبل ثبت نامم هم شامل فیلد تاریخ و ساعت و آیدی هم هست
حالا که کار و شروع کردم میخوام تا آخرش ادامه بدم . تو پست های قبلی هم گفتم که چیزی شبیه ایران تجارت یا ایستگاه .
لطفا هر کی میتونه راهنمائی کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا